Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Lana Jurčević ljubi samo dvije godine mlađeg Lovru Krčara

lana (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/3
24.02.2012.
u 19:00

Lana se nije javljala na telefon, a Lovrine kolege s posla nisu nam htjeli dati njegov broj telefona. No doznajemo kako se par u posljednje vrijeme često nalazio na kavama u zagrebačkim kafićima.

Kad bude novosti na ljubavnom planu, rado ću vam sve reći – izjavila je nedavno 27-godišnja Lana Jurčević. Iako o ljubavi i dalje mudro šuti, zagrebačka je pjevačica, šuška se, odnedavno u vezi s promotorom zagrebačkog noćnog kluba Groove 25-godišnjim Lovrom Krčarom. Lana se danas nije javljala na telefon, a Lovrini kolege s posla nisu nam htjeli dati njegov broj telefona. No doznajemo kako se par u posljednje vrijeme često nalazio na kavama u zagrebačkim kafićima, a moglo ih se vidjeti i kako s prijateljima tulumare po klubovima.

Dečko školarac

Prije Lovre Lana je bila u vezi sa šest godina mlađim Fabijanom Marićem.

– Poštuje me i drži kao kap vode na dlanu. Ne smeta mi što je mlađi – rekla je tad, no prekinuli su nakon godinu i pol. Mlađega, i to čak sedam godina, pjevačica je ljubila i prije njega. S Janom Jeričem upoznala se preko roditelja koji su se godinama družili, a zaljubili na ljetovanju na Braču. Lana je po mlađahnog dečka, koji je tad bio maturant, često dolazila pred njegovu srednju školu. Posuđivala mu je svoj sponzorski automobil, a spominjala ga je i na nekim koncertima.

– Dečko mi je školarac pa mu šaljem džeparac – pjevala je svojedobno Lana i šalila se na vlastiti račun. Prije Jana pjevačica je bila u dugogodišnjoj vezi s bogatim nasljednikom 29-godišnjim Ivanom Todorićem.

Menadžera Konzuma poznavala je od srednje škole. Zajedno su odrasli, a sporazumno su se razišli na skijanju u Francuskoj poslije sedam godina ljubavi.

– Prerano smo se vezali. Zaključili smo da nismo spremni ni za zajednički život, a kamoli za brak – objasnila je tad Lana.

Vole ga djevojke

Lanina novog dečka Lovru Krčara prije dvije godine povezivali su i s pjevačicom Frankom Batelić. Snimili su ih kako se grle u zagrebačkom klubu Gjuro 2, ali oboje su demantirali da su u vezi. Lovro je omiljen među djevojkama, a je li osvojio i zagrebačku pjevačicu, pokazat će vrijeme.

Ključne riječi

Komentara 7

KA
karambita
22:57 24.02.2012.

Koje gluparije se serviraju ludom narodu....pa koga normalnog zaboli qita tko koga voli i ghuzi

IV
Ivekivek
07:28 25.02.2012.

24.02.2012. u 22:28h DŠ... je napisao/la: Lana je doista ljepotica, poput Tatjane Jurić, ali obje imaju moral mačaka skitnica! ================================================================ Zbog čega vrijeđaš mačke? Odakle t ipravo?

OB
-obrisani-
22:28 24.02.2012.

Lana je doista ljepotica, poput Tatjane Jurić, ali obje imaju moral mačaka skitnica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije