Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moj obračun s njima

Lambaša: Vlatka je otišla od Dikana jer je ozlijedila Lanu

dolores
Luka Klun/Pixsell
30.11.2009.
u 10:34

Glavni razlog zašto je Vlatka napustila "Dikanove dvore" je njezin odnos prema maloj Lani koju je navodno maltretirala. Lambaša tvrdi da je Lana progovorila tek kad se uvjerila da joj njezina bivša "mama" više ne može nauditi.

Dolores Lambaša odlučila je otvoriti dušu. U intervjuu za Red Carpet pokušala je objasniti uzroke svog neslaganja s Vlatkom Pokos i kako je zapravo postala "gospođa" Radeljak.

- Vlatka je rekla da joj se brak raspao jer ga nije konzumirala. Postoje slike koje dokazuju da je taj brak i te kako konzumirala - istaknula je Dolores koja je tako namjerno ili nenamjerno otkrila da se njezin sadašnji partner Josip Radeljak Dikan očigledno voli snimati u vezi.

Glavni razlog zašto je Vlatka napustila "Dikanove dvore" je njezin odnos prema maloj Lani koju je maltretirala i teško ozlijedila, kaže Dolores. Lambaša tvrdi da je Lana progovorila tek kad se uvjerila da joj njezina bivša "mama" više ne može nauditi.

Priznala je da se Dikan jako naljutio zbog njezina pisma Vlatki, a poručila je kako se nada da je ovo zadnji put da raspravlja o bivšoj supruzi svojega sadašnjeg "muža". Nakon što je prekinula s Franom, Dolores je ljetos upoznala Radeljaka.

- Bila je to ljubav na prvi pogled - istaknula je Dolores koja je rekla da je o Dikanu znala jako malo prije nego što su prohodali.

Priče da je s njim zbog novca Dolores je komentirala rječnikom hrvatskih političara naglasivši da takve teze odbija s indignacijom.

- Bila bih s Josipom i da on izgubi sav imetak. Ja bi s njim, ako treba, spavala na 'žiletu' - rekla je Dolores koja je, kako kaže, svjesna da je ispod Dikanova stana sto kandidatkinja koje vrebaju njezinu poziciju.

Ispričala se Miji Begović zbog "komentara u afektu" koji je ostavila na svom internetskom blogu, a Vedrana Strukara optužila je za da ju je ucjenjivao zato što mu nije htjela dati ekskluzivni intervju.

Ključne riječi

Komentara 19

RI
riječanka
13:53 30.11.2009.

Šta lova sve može, em je seksualan, zgodan, frajer, pa čovjek bi mislio da taj ima 20 - 30 godina, kad ono Dikan... A jesi ti Lambaša bedača!

MI
milton
15:24 30.11.2009.

koja glupača na kvadrat

Avatar korisnica
korisnica
11:05 30.11.2009.

Dolores kaj ti zbilja nemaš pametnijega posla nego se sramotit po medijima? kupi si život, podhitno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije