Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva prijeloma

Kći Milana Štrljića je u bolnici i čeka operaciju nakon nezgode koju je doživjela na snimanju

Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon održanih predsjedničkih i parlamentarnih izbora u Srbiji
Foto: Milan Maricic/ATAImages
1/9
22.12.2023.
u 21:00

Trenutno se nalazim u bolnici i čekam operaciju, obje ruke su mi slomljene, ali jednu moram operirati, ispričala je Iva Štrljić

Glumica Iva Štrljić (46), kći našeg poznatog glumca Milana Štrljića (71) tijekom snimanja nove serije doživjela je nezgodu te zaradila prijelom obje ruke i sada se nalazi u bolnici gdje čeka operaciju. 

- Trenutno se nalazim u bolnici i čekam operaciju, obje ruke su mi slomljene, ali jednu moram operirati. Uprkos svemu tome, ja ću čim se završi operacija odmah s gipsom nastaviti snimati seriju. Neću dozvoliti da posao pati zbog ove situacije - ispričala je Iva u razgovoru za Blic i otkrila kako je sada ok, ali dan ranije kada se sve dogodilo bila je jako preplašena.  - Jučer sam bila baš uplašena i pod stresom, a sada mi je malo bolje, ali boli me - rekla je Štrljić i opisala kako je do nezgode došlo.

VEZANI ČLANCI

- Takve se stvari događaju, i ja sam eto u štiklama prelazila preko nekog tepiha i zaglavi mi se štikla u taj tepih i dignula sam nogu i povukla cijeli taj tepih, valjda se zapetljao unutra i ja sam se nekako zapetljala. Krenula sam padati na glavu i od straha da ne padnem na glavu stavila sam ruke ispred i slomila ih - ispričala je glumica. Kada su se ovog svibnja u Srbiji odvijali skupovi protiv i za predsjednika Vučića, a na suprotnim stranama našli su se i brojni kulturni djelatnici i glazbenici.

Glumci Sergej Trifunović i Nikola Kojo otvoreno su se svrstali na stranu prosvjednika okupljenih pod parolom "Srbija protiv nasilja", a njihov kolega Lazar Ristovski govorio je na skupu "Srbija nade", koji je organizirala Srpska napredna stranka (SNS) Aleksandra Vučića. Na istom je skupu zamijećena i glumica Iva Štrljić, kći poznatog glumca Milana Štrljića, bivšeg intendanta splitskog HNK-a.  Ristovski je kazao kako podržava predsjednika Vučića u njegovom nastojanju da Srbiju učini boljom i bogatijom dodavši kako on to pokazuje iz dana u dan. U svom govoru istakao je kako različito mišljenje ne znači sukob već dijalog, kao i da želja za dijalogom nije slabost, već prednost i snaga.

VIDEO Miroslav Škoro komentirao duet s Ivicom Todorićem koji je izazvao veliku kontroverzu u javnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije