Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio je imidž

Kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića pozirala s ocem, biste li ga prepoznali na ovoj fotografiji?

Foto: Instagram
1/5
12.07.2022.
u 09:41

Ellu je publika upoznala kada je 2021. godine debitirala na Dori s pjesmom 'Come this way', koju je sama napisala, a ove godine na istom se natjecanju pojavila s pjesmom 'If you go away', koja je također autorska. Velika podrška joj je i otac Tihomir Orešković.

Ella Orešković, kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, na svojim društvenim mrežama s vremena na vrijeme objavi i neke obiteljske fotografije. Ovog puta pozirala je s ocem i otkrila njegov novi imidž. Naime, bivši premijer odlučio je njegovati nešto ležerniji izgled pa je pustio bradu, a odlučio se i za nešto drugačiji model naočala za vid nego što je ranije nosio. 

Foto: Instagram

Nešto kasnije Ella je objavila i fotografiju svoje majke Sanje u elegantnoj ljetnoj haljini, a potom i obiteljsku fotografiju na kojoj poziraju bivši premijer Tihomir, njegova supruga Sanja te kćeri Ella i Emma.  Oreškovići su, naime, bili na jednom vjenčanju na kojem su se, sudeći prema fotografijama, odlično zabavili. 

Foto: Instagram

Inače, Ellu je publika upoznala kada je 2021. godine debitirala na Dori s pjesmom 'Come this way',  za koju je sama napisala tekst. Glazbeni talent je, kako kaže, naslijedila od bake koja je obožavala pjevati i od mame koja svira klavir te je u mladosti i skladala. Velika podrška u njezinoj karijeri joj je i otac, a to je sama istaknula u nekoliko prigoda.

Podsjetimo, bivši premijer Orešković sa suprugom Sanjom osim Elle ima i kćer Emmu, koja je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. - Kao obitelj funkcioniramo na principu jako otvorenog i bliskog dijaloga. Svatko ima pravo glasa i svačiji se glas sluša i uvažava. Tata me podržava u mojoj odluci o bavljenju glazbom, ali isto tako od mene zahtijeva određenu vrstu ozbiljnosti prema mojim obavezama i fakultetu - koje bezuvjetno moram izvršiti - ispričala je Ella jednom prilikom.

 

VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

Komentara 2

PO
poluprovokator
00:16 13.07.2022.

Neka on posluša pjesmu "Ćerka" grupe "Krankšvester".

Avatar Nlnja
Nlnja
11:14 12.07.2022.

HDZ-ov premijer koji je Hrvatsku vidio samo na slikama i jedva natucao hrvatski jezik... I takav je bio bolji od Plenkija...😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije