Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena Ireland

Kći Aleca Baldwina u vezi s repericom?

ireland
Foto: Twitter
22.05.2014.
u 19:20

Iako se činilo kako se radi o mladenačkoj hirovitosti, Ireland Baldwin i njezina prijateljica Angel Haze vole se javno te je riječ o vezi, a ne bliskim prijateljicama...

Iako se činilo kako se radi o mladenačkoj hirovitosti, Ireland Baldwin i njezina prijateljica Angel Haze vole se javno te je riječ o vezi, a ne bliskim prijateljicama. Kći Aleca Baldwina i Kim Basinger podijelila je s obožavateljima na Instagramu novi post i fotografiju koja je zaintrigirala javnost. - Nemoj se umisliti, najbolja si koju sam ikad imala, napisala je Ireland u postu i posvetila ga Angel.

Pozirala je u vrućim hlačicama i majici kratkih rukava. Ubrzo nakon posta, na društvenoj mreži oglasila se i sama Angel. - Pokušavam pobjeći od tijela kojem nedostaju tvoji dodiri. Toliko te trebam, napisala je reperica. Ireland je u ožujku prekinula s dečkom i profesionalnim surferom Slaterom Troutom te otad na Instagramu aludira na vezu s repericom.

>>Ireland Baldwin prekinula s dečkom i sada ljubi djevojku?

Komentara 1

1A
1A
20:32 22.05.2014.

Agresivan i napadan seksipil njene majke Kim Basinger je ucinio suprotno reciprocno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije