Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Kaos na Farmi! Nakon burne svađe trojica farmera svojevoljno napustila show

Jutro bez Juke koji je napustio show prethodnog dana posebno je teško palo farmeru Princeu. ''Bilo je cijelu noć hladno, ujutro me Juka nije probudio i to mi nedostaje", kazao je Princ.
23. listopada 2020. u 13:31 2 komentara 4716 prikaza
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/10

Novo jutro na farmi donosi nove svađe među farmerima, ali i naprasni izlazak trojice natjecatelja. Njihovu izlasku, između ostaloga, kumovala je svađa u kojoj su farmeri raspravljali o hrani i podijeli poslova u kuhinji, a o kojim farmerima je riječ te što se točno dogodilo, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa "Farma more i maslina".

1 / 10

Jutro bez Juke koji je napustio show prethodnog dana posebno je teško palo farmeru Princeu. ''Bilo je cijelu noć hladno, ujutro me Juka nije probudio i to mi nedostaje. Svako jutro bi me probudio i rekao 'dobro jutro', a sada više toga nema'', kazao je tužni Prince, a Maja je zaključila da je pao u depresiju. ''Prince je dosta potišten otkako je Juka otišao. Voljela bih da to njegovo stanje čim prije završi jer Juka nije umro, izgubio je u borbi i otišao'', izjavila je.

 | Autor : Nova TV Foto: Nova TV

Zoran, koji je na kraju svog mandata, kazao je kako smatra da je bio dobar gazda te kako su farmeri zadovoljni njegovim vođenjem, ali izrazio je i određene sumnje: ''Imam neki osjećaj da me čeka osveta, to nekako predosjećam''. Novi farmeri jutro su proveli u pušnici raspravljajući o odnosima sa starim farmerima. Bruno im je kazao kako se moraju držati zajedno i dok ga je Zoran podržao, Josip se usprotivio i rekao kako su sa starim farmerima sada jedna cjelina: ''Nikad nije bila situacija da smo cjelina kad netko kuha iza leđa, a sada možda postanemo kad nema kuhara'', odbrusio mu je Bruno.

 | Autor : Nova TV Foto: Nova TV

Koga će Juka postaviti za novog gazdu te što se dogodilo među farmerima da ih je troje napustilo show, donosi večerašnja emisija!

Farma more i maslina Farmeri su u nevjerici nakon dvoboja, a Prince je u suzama: Izgubio sam brata Farma Napetost se mogla rezati nožem, gazda je promijenio odluku FARMA Tenzije na farmi su eksplodirale: Ponaša se kao da je u 18. stoljeću
Valentina Valjak
NEOPISIVA TUGA
Valentinu su pokopali u vjenčanici i s prstenom na ruci, dogodine bi bila doktor znanosti
Zaklada Novo Sutra
ONI MOGU SVE
Čudotvorna terapija pomoću konja odsad će biti moguća u svim vremenskim uvjetima
  • montello:

    ma samo jedan protiv drugog,svađe ,ljubomorije,mržnja..

  • ivo.dzinic:

    Strasno. Sad necu moci tri dana spavati. Zamislite koja je to tragedija za Hrvatsku. Kako su to mogli napraviti. Jadno svekoliko hrvatsko pucanstvo neumoljivo place za njima.