Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobitnici večernjakove ruže

Ivana Paradžiković: 'Posebno mi je bilo drago što su nam Duško Ćurlić i izbornik Dalić uručili nagradu'

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
29.04.2020.
u 18:14

Zbog čega im je drago da su ovo priznanje dobili upravo u ovom trenutku i kako su proslavili nagradu otkrila nam je urednica emisije Ivana Paradžiković.

Tisuće ispričanih ljudskih priča, otkrivenih afera, ispravljenih nepravdi i promijenjenih života bili su i više nego dovoljni da istraživački magazin 'Provjereno' nakon tri nominacije u svoje ruke konačno i primi svoju prvu Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine pod pokroviteljstvom OTP banke. Zbog čega im je drago da su ovo priznanje dobili upravo u ovom trenutku i kako su proslavili nagradu otkrila nam je urednica emisije Ivana Paradžiković.

1/15

Nakon tri nominacije Ruža je konačno stigla u ruke ekipe Provjerenog. Koliko vam znači takvo priznanje pogotovo u ovim trenutnim okolnostima koje su promijenile živote svih nas?

Treća sreća! Nagrada je došla baš u pravom trenutku, kada smo se toliko zaželjeli i jedni drugih i emisije kakvu su gledatelji navikli gledati, kakvu smo mi navikli stvarati.

Kakve su bile emocije kad su vas proglasili dobitnicima? Tko vam je prvi čestitao na nagradi?
Ja sam jedna od onih koja ne može, zapravo niti želim skrivati emocije. Kada sam tužna ili ljuta to mi se čita s lica. Tako da  je usklik oduševljenja najbolji pokazatelj kakve su bile emocije nakon dodjele. Gledatelji su još jednom potvrdili što misle o nama i to je velika ponos i čast.  Prvo smo čestitali jedni drugima u našoj WhatsApp grupi, zapravo, nisu to bile čestitke već emotivni izljevi ljubavi. Emotikoni srca, poljubaca, zagrljaja. Pazite, mi smo, većina nas u redakciji, zajedno već desetak godina! Više vremena proveli smo jedni s drugima nego s obiteljima u tih deset zajedničkih godina. Mnogo smo više mi jedni drugima od radnih kolega. A sada, već mjesec i pol se nismo družili uživo! Tako da,  nama je život doista izokrenut naglavačke. Ali, klasa optimist kakvi jesmo, znamo da će sve biti u redu. Ta nam je pjesma postala himna karantene.

Ruža je ove godine prvi puta dodijeljena virtualno? Kako vam se svidjela dodjela?
Sjajno ste to izveli.  Posebno mi je bilo drago što su nam Duško Ćurlić i izbornik Dalić uručili "virtualnu" nagradu. Obojicu cijenimo. Zapravo mislim da je obostrano poštovanje. I zato smo se svi tako iskreno obradovali.
 
Što vam je u ovom trenutku značilo da se uopće održala dodjela i to na ovakav način?
Pokazatelj je to da život uvijek nađe način, da život uvijek pobijedi i da se sve može kad se hoće.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

 
Kako ste proslavili priznanje? Je li bilo kućnog tuluma nakon dodjele?
Sin me samo kratko zagrlio u svom frajerskom stilu i nastavio gledati film, ali je zato nadrapao Tito, moj engleski bulldog, kojeg sam maltretirala, ljubeći i grleći.  
 
Gdje ćete čuvati nagradu kad ju dobijete?
Na redakcijskom stolu, gdje je ostatak kolekcije, sve nagrade koje smo prikupili tijekom ovih 13 godina...a dosta ih je bilo, poprilična je gužva na stolu (smijeh).

 Nedostaje li vam redakcija i tempo na koji ste navikli? Znate li već kad bi se Provjereno s novim pričama moglo vratiti na male ekrane?
 Naravno da nedostaje jer mi volimo svoj posao i život koji smo živjeli. Ne znamo kada će se život vratiti u normalu, mislim da to sada nitko ne zna, ali znajte da jedva to čekamo!

Komentara 3

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:15 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar LisaIB74
LisaIB74
08:22 04.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar ElizabethAV75
ElizabethAV75
14:25 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije