Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Večernjakova ruža

Ivana Paradžiković: 'Posebno mi je bilo drago što su nam Duško Ćurlić i izbornik Dalić uručili nagradu'

Zbog čega im je drago da su ovo priznanje dobili upravo u ovom trenutku i kako su proslavili nagradu otkrila nam je urednica emisije Ivana Paradžiković.
29. travnja 2020. u 18:14 3 komentara 2912 prikaza
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Tisuće ispričanih ljudskih priča, otkrivenih afera, ispravljenih nepravdi i promijenjenih života bili su i više nego dovoljni da istraživački magazin 'Provjereno' nakon tri nominacije u svoje ruke konačno i primi svoju prvu Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine pod pokroviteljstvom OTP banke. Zbog čega im je drago da su ovo priznanje dobili upravo u ovom trenutku i kako su proslavili nagradu otkrila nam je urednica emisije Ivana Paradžiković.

1 / 15
Zbog koronavirusa Večernjakova ruža dodijeljena virtualnim putem

Nakon tri nominacije Ruža je konačno stigla u ruke ekipe Provjerenog. Koliko vam znači takvo priznanje pogotovo u ovim trenutnim okolnostima koje su promijenile živote svih nas?

Treća sreća! Nagrada je došla baš u pravom trenutku, kada smo se toliko zaželjeli i jedni drugih i emisije kakvu su gledatelji navikli gledati, kakvu smo mi navikli stvarati.

Kakve su bile emocije kad su vas proglasili dobitnicima? Tko vam je prvi čestitao na nagradi?
Ja sam jedna od onih koja ne može, zapravo niti želim skrivati emocije. Kada sam tužna ili ljuta to mi se čita s lica. Tako da  je usklik oduševljenja najbolji pokazatelj kakve su bile emocije nakon dodjele. Gledatelji su još jednom potvrdili što misle o nama i to je velika ponos i čast.  Prvo smo čestitali jedni drugima u našoj WhatsApp grupi, zapravo, nisu to bile čestitke već emotivni izljevi ljubavi. Emotikoni srca, poljubaca, zagrljaja. Pazite, mi smo, većina nas u redakciji, zajedno već desetak godina! Više vremena proveli smo jedni s drugima nego s obiteljima u tih deset zajedničkih godina. Mnogo smo više mi jedni drugima od radnih kolega. A sada, već mjesec i pol se nismo družili uživo! Tako da,  nama je život doista izokrenut naglavačke. Ali, klasa optimist kakvi jesmo, znamo da će sve biti u redu. Ta nam je pjesma postala himna karantene.

Ruža je ove godine prvi puta dodijeljena virtualno? Kako vam se svidjela dodjela?
Sjajno ste to izveli.  Posebno mi je bilo drago što su nam Duško Ćurlić i izbornik Dalić uručili "virtualnu" nagradu. Obojicu cijenimo. Zapravo mislim da je obostrano poštovanje. I zato smo se svi tako iskreno obradovali.
 
Što vam je u ovom trenutku značilo da se uopće održala dodjela i to na ovakav način?
Pokazatelj je to da život uvijek nađe način, da život uvijek pobijedi i da se sve može kad se hoće.

 | Autor : Jurica Galoić/Pixsell Foto: Jurica Galoić/Pixsell
 
Kako ste proslavili priznanje? Je li bilo kućnog tuluma nakon dodjele?
Sin me samo kratko zagrlio u svom frajerskom stilu i nastavio gledati film, ali je zato nadrapao Tito, moj engleski bulldog, kojeg sam maltretirala, ljubeći i grleći.  
 
Gdje ćete čuvati nagradu kad ju dobijete?
Na redakcijskom stolu, gdje je ostatak kolekcije, sve nagrade koje smo prikupili tijekom ovih 13 godina...a dosta ih je bilo, poprilična je gužva na stolu (smijeh).

 Nedostaje li vam redakcija i tempo na koji ste navikli? Znate li već kad bi se Provjereno s novim pričama moglo vratiti na male ekrane?
 Naravno da nedostaje jer mi volimo svoj posao i život koji smo živjeli. Ne znamo kada će se život vratiti u normalu, mislim da to sada nitko ne zna, ali znajte da jedva to čekamo!

Prvi put virtualno Gledatelji oduševljeni originalnom i drukčijom dodjelom Večernjakove ruže Prezenteri Večernjakove ruže 2019 VEČERNJAKOVA RUŽA Prezenteri ovogodišnje Večernjakove ruže o virtualnoj dodjeli: 'U trenutku kad je cijeli svijet stao, vi ste se snašli' iz izolacije VIDEO: Evo kako su nastale pjesme izvedene na povijesnoj Večernjakovoj ruži
U selu Mečenčani stvaraju se goleme rupe u tlu
RASCJEPI U TLU
Ne uzrokuju samo potresi rupe u tlu: Vrtače se pojavljuju širom svijeta, a razlog je zabrinjavajuć
Nikola Škorić
PROLJETNA SEZONA
U novoj epizodi Raiffeisen Future Boosta saznajte kako je Nikola Škorić osnutkom tvrtke Electrocoin započeo revoluciju u industriji plaćanja
 • Avatar DeborahZM87
  DeborahZM87:

  w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

 • Avatar LisaIB74
  LisaIB74:

  w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

 • Avatar ElizabethAV75
  ElizabethAV75:

  w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b