Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek uz gazdaricu

Ivana Paradžiković otkrila da je bolesna, ali i tko joj pravi društvo: 'Uvijek osjeti kako se osjećam'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
17.01.2022.
u 19:30

Novinarka i voditeljica Ivana Paradžiković (40) podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama da je bolesna, a otkrila je i tko joj pravi društvo dok se oporavlja.

Novinarka i voditeljica Ivana Paradžiković (40) podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama da je bolesna, a otkrila je i tko joj pravi društvo dok se oporavlja.

"Tilence pilence ❤ osjeti uvijek kako se osjećam... i sada zna da sam bolesna. Cijelo vrijeme hoda za mnom i pokušava staviti šapu, nasloniti glavu na mene", napisala je Ivana uz fotografiju svog ljubimca, engleskog bulldoga Tita koji je uvijek uz svoju gazdaricu.

Ivani su ispod objave brojni pratitelji poželjeli brz opravak, a mnogi su poručili kako su psi uvijek pravi primjer bezuvjetne ljubavi te su uvijek uz svog vlasnika.

"Brz oporavak ti želim", "Bezuvjetna ljubav je to", "Sve znaju samo ne pričaju", "Brzo mi ozdravi Ivana", "Nitko nas ne osjeti kao naša četveronožna familija", "Nije Tile običan pas", brzo ozdravi, pisali su pratitelji.

Inače, novinarka je nakon odlaska s Nove TV i iz emisije ''Provjereno'' dobila angažman na UNA TV-u.

"Pokušali su me ušutkati, poniziti. Cipelarili su me svi odreda; kako je tko stigao. Ni kolege ni struka nisu tada digli svoj glas u zaštitu. Ali znate tko jest? Vi! Svaki komentar podrške, svaki lajk, svaka poruka... svaki onaj nepoznati prolaznik koji mi je kimnuo glavom u znak poštovanja... Sve to dalo mi je snage da ne odustanem... od sebe... od novinarstva!" napisala je presretna Ivana Paradžiković nakon što je objavljeno da će na Una TV-u voditi emisiju "Lice pravde".

Ključne riječi

Komentara 7

PV
prcko.vitamincic
07:58 18.01.2022.

Evo vidiš, zbog tog tilenceta pilenceta mi ćemo nestati, draga Ivana, ti u 40 godini si trebala biti mlada baka i majka od 4-5 a s obzirom koliko lijepo izgledaš i više djece, a ne ovo.

SJ
Samo ja
07:39 18.01.2022.

Jel vas sramota napisati da je bolesna pored toliko bolesni, i to tesko bolesnih..

VR
Vrlika34
07:35 18.01.2022.

Jadni pas, nije bas toliko los da je zasluzjo takvo pogrdno ime. Jedino ako je zaklao 20 macaka, 50 kokosiju i 100 drugih zivotinja onda bi mogao razumjeti ali koliko ja znam da je to divna pasmina koja ne napada druge zivotinje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije