Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je taj mladić?

Ivana Knoll uočila je poruku ovog navijača u Rotterdamu i sada moli: Dajte mi njegove podatke i adresu

Rotterdam: Ivana Knoll došla je bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju u polufinalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/15
15.06.2023.
u 09:31

Hoće li saznati tko je ovaj mladić i hoće li ga kontaktirati Ivana će sigurno uskoro otkriti na svojim društvenim mrežama

Polufinale Lige nacija u kojem je u Rotterdamu naša nogometna reprezentacija pobijedila reprezentaciju Nizozemske s tribina je pratila i najvatrenija navijačica Ivana Knoll. Na Instagramu je objavila nekoliko snimki s tribina gdje se rado fotografirala s brojnim obožavateljima, a nakon utakmice je na Instagram storiju podijelila i fotografiju jednog navijača.

On je imao transparent na kojem je pisalo: Ivana Knoll, želim tvoj dres. Uz fotografiju ovog navijača Ivana Knoll je uputila sljedeću mobu svojim pratiteljima na ovoj društvenoj mreži: Dajte mi njegove podatke i adresu. Hoće li saznati tko je ovaj mladić i hoće li ga kontaktirati Ivana će sigurno uskoro otkriti na svojim društvenim mrežama. 

Ivana je jučer u Rotterdamu doživjela i jednu neugodnu situaciju zbog koje ček intervenirala i policija, a za Večernji list Knoll je otkrila što se dogodilo.

Foto: Instagram

- Dok sam davala intervju, pijani navijač je prišao i počeo me vrijeđati, potom me krenuo napasti i fizički. Tu je bio i moj dečko, krenuo je na njega i tada je stigla policija. Kada je krenuo napasti i njih, srušili su ga i ispendrečili. Pitali su me kasnije za izjavu, što se točno dogodilo i želim li podnijeti prijavu ili samo da ih maknu odavde. Također mi je nizozemski novinar kazao da nizozemska policija inače baš i ne udara, ali ovaj put su očito morali..- kazala je Ivana o incidentu koji se dogodio uoči utakmice.

Ivana je bila glavna zvijezda i tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, a nakon što je tamo bodrila vatrene preselila se na neko vrijeme u Ameriku zbog niza poslovnih ponuda. 

VIDEO Ivana Knoll došla je podržati vatrene u borbi za finale Lige nacija

 

Komentara 1

SK
skupiduša
15:43 15.06.2023.

Nije vrijedno komentara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije