Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE FOTOGRAFIJE

Zanosna ljepotica iz 'Spasilačke službe' karijeru je uništila ovisnošću, a izgled joj se drastično promijenio

Foto: Youtube screenshot
1/13
15.06.2023.
u 07:45

U hit seriji "Spasilačka služba" glumila je Caroline Holden. Mnogima je bila jedna od najljepših u glumačkoj postavi te serije. Iako je njezina uloga trebala biti gostujuća, na kraju je snimila tri sezone u ovoj seriji. Danas slavi 55. rođendan

Glumica Yasmine Bleeth na vrhuncu popularnosti i slave bila je 90-ih godina zahvaljujući ulozi u hit-seriji "Spasilačka služba" u kojoj je glumila Caroline Holden. Mnogima je bila jedna od najljepših u glumačkoj postavi te serije. Iako je njezina uloga trebala biti gostujuća, na kraju je snimila tri sezone u ovoj seriji u kojoj je glumila s Pamelom Anderson te je ukupno snimila 72 epizode u razdoblju od pet godina. 

Dobar start sa serijom omogućio joj je kasnije da se posveti i manekenstvu te je čak pokrenula i svoju liniju kupaćih kostima i na vrhuncu slave bila je u vezi s Matthewom Perryjem i Donom Johnsonom. Zadnjih godina 55-godišnju glumicu rijetko se viđa u javnosti i tek ponekad je paparazzi snime ispred njezine kuće u Los Angelesu.

VEZANI ČLANCI:

Paparazzi su je prošli tjedan snimili ispred njezine kuće u Los Angelesu i vidljivo je kako se glumica dosta promijenila i teško ju je sada prepoznati. Pojavila se u širokim lanenim hlačama i crnoj majici. A ova nekoć jedna od najljepših žena svijeta baš danas slavi 55. rođendan. 

Naime, problemi s drogom uništili su joj karijeru i prije dvadesetak godina većina redatelja stavila ju je na crnu listu i vrata Hollywooda su joj se zatvorila. Kako bi se izvukla iz pakla droge, prijavila se u jednu kliniku u Malibuu kako bi se izliječila. Njena trezvenost nije potrajala te se opet počela drogirati. Uhićena je 2001., jer je policija nakon automobilske nesreće kod nje pronašla kokain. Na sudu je priznala krivnju, no nije završila u zatvoru  i uspjela se nagoditi na sudu za dvije godine uvjetnog zatvora i 100 sati društveno korisnog rada. 

U jednom intervjuu iz 2013. kazala je kako će se truditi držati što dalje od droga, ali da će ovisnost uvijek biti dio njena života. Dok je bila na odvikavanju, upoznala je vlasnika striptiz-kluba Paula Cerrita i par se vjenčao u kolovozu 2002. Par sada živi na relaciji između LA-a i Scottsdalea u Arizoni.

VIDEO Nina Violić odala Nevenu Ciganoviću: 'I danas me žene zovu i govore da su držale moju sliku na zidu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije