Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u suradnji s marinom tucaković

Ivana Dujmović Grujičić napisala je tekst za novi duet koji izvode Saša Matić i Suzana Jovanović.

Foto: PROMO
1/5
16.06.2021.
u 21:02

Promocija novog albuma Suzane Jovanović, inače supruge Saše Popovića, direktora Grand produkcije održana je u beogradskom Hiltonu.

Zagrepčanka s trenutnom adresom u Rovinju, Ivana Dujmović Grujičić napisala je tekst pjesme Usamljena Zver, za novi duet koji izvode Saša Matić i Suzana Jovanović.

Pjesma je nastala u suradnji s Marinom Tucaković i kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, autorom Severininog megahita Losha – rekla je Ivana.

Promocija novog albuma Suzane Jovanović, inače supruge Saše Popovića, direktora Grand produkcije održana je u beogradskom Hiltonu.

- Inspiracija za pjesmu je čudna stvar, baš kako smo se Marina Tucakovic i ja zezale, zapisuješ tekst dok kuhaš, šečeš, čuvas klince, radiš po kući, piješ kavu, ideš u trgovinu..Presretna sam što sam radila sa Raletom, Marinom i Grand produkcijom te jedva čekam da radimo na novim pjesmama. Što se novo kuha od pjesama? Rekli bi Dalmatinci - puno lipih stvari, ali tome ćemo kad bude vrijeme - rekla je Ivana.

Premijeru novog albuma došli su podržati Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili, Milica Todorović i mnogi drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije