Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Iva Todorić pokazala novog dečka? U opuštenom izdanju pozirala je s muškarcem koji ju je zagrlio

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/7
15.12.2020.
u 17:15

Priče o novoj ljubavi dodatno je rasplamsala i sama Iva koja na svom Instagramu nerijetko objavljuje fotografije s muškarcem kojem krije identitet.

U svibnju prošle godine kći Ivice Todorića, Iva Todorić, obznanila je da se razvodi od supruga Hrvoja Balenta, a proteklih mjeseci sve su glasnija šuškanja o novom muškarcu u njezinu životu. Priče o novoj ljubavi dodatno je rasplamsala i sama Iva koja na svom Instagramu nerijetko objavljuje fotografije s muškarcem kojem krije identitet. Sada je objavila novu fotku s nepoznatim muškarcem s kojim izgleda prilično prisno. Uz fotografiju je isto tako dodala riječi hita Mariah Carey 'All I Want For Christmas Is You'.

Foto: Instagram screenshot

U ožujku ove godine na Instagramu je objavila prvu fotografiju s novim dečkom, a poslije i drugu. Na jednoj je njegovo lice sakrila emotikonom srca. "Ljubav je u zraku", poručila je na fotografiji, a na drugoj je napisala: "Šaljemo ljubav". Iva i njezin novi partner također su snimljeni kako šeću Knez Mihailovom u Beogradu, okrenuti od kamere. Nagađanja o novoj ljubavi započela su još prošlog ljeta kada je snimljena u društvu mlađahnog muškarca, no tada je tvrdila da joj je to samo prijatelj. Muškarac s novih fotografija jako nalikuje na njega, a čak se i prošlog ljeta govorilo o tome kako je iz Beograda.

Podsjetimo, Iva se od Hrvoja rastala nakon 18 godina braka, a zajedno imaju troje djece. Iva je još prije dvije godine na društvenim mrežama promijenila svoje prezime u Todorić te time potaknula glasine o krizi u braku, koje su se potvrdile točnima. Njih dvoje vjenčali su se u travnju 2001. godine u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 5

AN
Antonio1952
18:05 15.12.2020.

Ljepsa je od tate i mladja a o srcu neznam nista.

HR
hrza
17:56 15.12.2020.

Ima se može se. Sa toliko novaca može imat svaki dan drugog.

ŠE
Šemso
00:44 16.12.2020.

A što smo ju opremili lepo i obukli. Što jest jest. Da nas ne bruka po svijetu da viču vidi ove sirotinje, nek se vidi raskoš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije