Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNA TEMA

Indira progovorila o majčinstvu: 'Već dugo razmišljamo o posvojenju, nisam prihvatila da mi nije suđeno'

Indira Levak sa suprugom Miroslavom
Foto: Instagram
1/8
13.02.2020.
u 16:30

Dodala je da je ta tema, za sve njezine kolegice koje se još uvijek nisu ostvarile u majčinstvu, vrlo bolna.

Pjevačica Indira Levak imala je vrlo uspješnu prošlu godinu, a pred njom su još poneki izazovi. Krajem 2018. godine promovirala je svoj prvi samostalni album "Valkira", održala brojne koncerte diljem regije, a napisala je i novu pjesmu s kojom se sprema za nadolazeću Doru. 

Pjesma se zove "You Will Never Break My Heart", a uglazbio ju je Branimir Mihaljević. Nakon Dore pjevačica se sprema za novi izazov - bit će jedna od članica žirija za novu sezonu "Tvoje lice zvuči poznato" koja svi već željno iščekuju. 

Indira i van glazbene scene ne miruje te se bavi dizajniranjem namještaja, a povrh svega toga pjevačica nikad nije izgledala bolje.

Nedavno je sa suprugom Miroslavom udomila još jednu životinju - kujicu Zetu iz Dumovca. No, ne krije kako postoji mogućnost da ljubavlju prema svojim životinjama nesvjesno nadoknađuje, još neostvareno, majčinstvo. 

- Možda i jesam podsvjesno. U dubini duše ja sam žena kao i sve druge, nježna i emotivna, ali život ponekad teče onako kako ne želimo. Postoje stvari na koje možemo utjecati, ali i one na koje nemamo nikakav utjecaj. Ako na nešto mogu utjecati, trudim se to učiniti što bolje, a ako ne, treba s tim naučiti živjeti - rekla je Indira.

Dodala je da je ta tema, za sve njezine kolegice koje se još uvijek nisu ostvarile u majčinstvu, vrlo bolna. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Od najranije dobi svaka curica igra se s lutkicama i bebama u kolicima. Slučajno? Naravno da ne, to je jednostavno urođen nagon svake djevojčice, a kasnije i žene. Da nije tako, ljudska vrsta prestala bi postojati. Kod mene taj osjećaj tinja od najranije mladosti, a ja još nisam prihvatila da mi nije suđeno. Nada umire posljednja! - rekla je pozitivna Indira.

Rekla je da i ona i suprug Miroslav jako puno vole djecu te da vjeruje da bi bili najbolji roditelji na svijetu. 

- Već dugo razmišljamo o posvojenju, ali u zemlji birokracije i komplikacije to nije baš jednostavno. Imamo nekoliko prijatelja koji su zbog toga prošli pravi pakao i poručili nam da ne bi to više nikada ponovili. S te strane malo oklijevamo, jer smo oboje emotivci - priznala je i dodala da ih je malo ohrabrio dokumentarac o Sergeu Ibaku, košarkašu Toronto Raptorsa, koji je odrastao u siromašnom Kongu gdje djeca spavaju na ulicama ili zemljanim podovima u skučenim prostorijama te imaju jedan obrok dnevno.

- Prema dostupnim informacijama, tamo je puno jednostavnije dobiti skrbništvo, pa ćemo vidjeti što će donijeti budućnost... - rekla je Indira za Gloriju

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar links
links
16:49 13.02.2020.

sretno!!

PA
pax5
16:49 13.02.2020.

Kaj čekaš,može vam biti samo bolje.. i sama sam to učinila...

MA
mare0801
19:47 13.02.2020.

Nema tu čekanja, što ste stariji manje su vam šanse, a i kada je dobijete, procedura traje godinama. Ili u Afriku, tamo se dijete posvoji munjevitom brzinom za naše pojmove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije