Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Hrvatica koja je pobijedila u showu 'Zadruga' je opljačkana: To je bila cijela moja ušteđevina

Zagreb: Pobjednica Zadruge 3 Iva Grguri?
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/9
25.11.2023.
u 21:00

Svu svoju ušteđevinu, koju sam dugo skupljala, uložila sam u jedan posao i na kraju me jedna gospođa izigrala i prevarila, otkrila je Iva Grgurić što joj se dogodilo

Pobjednica srpskog realityja "Zadruge 3" Iva Grgurić, u kojoj je osvojila iznos od 50 tisuća eura, nakon showa je nastavila zarađivati od reklama i Instagrama, a nedavno je Iva bila žrtva prevare te je opljačkana.

- Dogodila mi se jedna teška situaciju. Svu svoju ušteđevinu, koju sam dugo skupljala, uložila sam u jedan posao i na kraju me jedna gospođa izigrala i prevarila. Sada je to gotovo, izvukla sam se iz te situacije. Nevjerojatno, ali kad je žena sposobna i ambiciozna, izvuče se iz svake situacije. Sjela sam, promislila sam dobro i rekla samoj sebi sada si ostala bez većine novaca, moraš se izvući, malo je teže, ali našla sam rješenje - rekla je Iva za Kurir i otkrila da je pronašla brz način kako vratiti novac koji joj je prevarom oduzet. 

- Smislila sam plan koji mi je novac vratio za dva mjeseca. I u ljubavi i na poslu uvijek moram imati plan B - izjavila je Hrvatica koja je pobijedila u reality showu "Zadruga". Iva je nakon pobjede potpuno promijenila svoj izgled, a kako je ranije rekla, plastične operacije radila je za kompenzaciju. 

Iva se od sudjelovanja u showu toliko promijenila da je nije uspio prepoznati ni voditelj Ognjen Amidžić kada mu je bila gošća u showu 'Ami G'. Iva je povećala grudi, usne i jagodice, smanjila je nos, zategnula je lice, te je išla na zahvat pod nazivom 'mačje oči' koji su popularizirale influencerice diljem svijeta. - Plastične operacije radim za kompenzaciju! Kad me neko sredi, ja ga reklamiram na Instagramu i ne moram platiti. Moja ljepota puno košta! Da sam plaćala sve intervencije, dala bih na sve to oko 450.000 kuna. Ljudi, to je jedan stan - kazala je za srpske medije jednom prilikom Iva i dodala: 

- Grudima sam prezadovoljna! Imam najljepši dekolte, ne samo u Srbiji već u svijetu. Ne izgledam vulgarno, već seksepilno. Visoka sam, pa mi ova veličina grudi odgovara. Skinula sam 15 kilograma i svaki dan treniram, tako da izgledam bolje nego ikad - zaključila je tada reality zvijezda.  

VIDEO Sandra Perković otkrila detalje vjenčanja: 'Možda Edis uzme moje prezime'

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar horuk
horuk
09:50 26.11.2023.

Baaaaa🤮

T2
Tomo_20
22:09 25.11.2023.

Mala pre vise si zaljubljena u sebe zato ti se desavaju takve stvari i sramota da si bila u zadrugi to ljudi rade koji nemogu nista drugo radit jadna si!!

DU
Deleted user
02:47 26.11.2023.

Svaka joj čast, extra ženska, vau!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije