Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za sve je kriv razvod?

Holivudska slatkica zabrinula izgledom, fanovi u šoku pišu: 'Izgledaš skroz ispijeno'

Foto: Profimedia
1/4
12.01.2022.
u 21:30

Glumicu Annu Farris (45) u posljednjih nekoliko godina sve rjeđe možemo vidjeti u javnosti, a obožavatelje je sada iznenadilo njezino ispijeno izdanje koje povezuju s razvodom od glumca Chrisa Pratta (42)

Glumicu Annu Farris (45) u posljednjih nekoliko godina sve rjeđe možemo vidjeti u javnosti, a obožavatelje je sada iznenadilo njezino ispijeno izdanje koje povezuju s razvodom od glumca Chrisa Pratta (42) i skandala kada je njezin bivši suprug podijelio fotografiju s novom suprugom Kathrine koju je pohvalio, napisavši kako mu je život nevjerojatan i zahvalio joj što mu je podarila zdravu kćer. Mnogi su to shvatili kao poruku udarac bivšoj supruzi i njihovom sinu Jacku.

- Ljudi, pogledajte kako me gleda! Mislim, stvarno. Želim vam da pronađete nekog tko će ovako gledati u vas! Upoznali smo se u crkvi. Pružila mi je predivan život, prekrasnu, zdravu kćer, toliko glasno žvače da ponekad moram staviti čepiće za uši, ali to je ljubav!- napisao je glumac uz fotografiju  sa sadašnjom suprugom Katherine Schwarzenegger (32).

Anna i Chris u braku su bili osam godina, a vjenčali su se nakon šest mjeseci zaruka nakon što su se upoznali na setu filma 'Take Me Home Tonight' iako je u to vrijeme glumica bila u braku s glumcem Benom Indrom.

-Tužni smo što moramo podijeliti da se razvodimo. Dugo smo se trudili i jako smo razočarani. Naš sin ima dvoje roditelja koji ga jako vole i zbog njega želimo ovu situaciju zadržati što privatnijom. Još se uvijek volimo, uvijek ćemo pamtiti zajedničke trenutke i sačuvati najdublje poštovanje jedno prema drugom- napisali su 2017. godine na društvenim mrežama.

Anana se nakon razvoda posvetila sinu, a neko se vrijeme nije pojavljivala u javnosti. Fotografi su je sada 'ulovili' u Santa Monici kada je odlazila s pilatesa, a njezino izdanje zabrinulo je brojne obožavatelje koji se pitaju ima li holivudska slatkica zdravstvenih problema.

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar crazy_bat
crazy_bat
23:05 12.01.2022.

Tak pati za bivšim mužem, da se prošle godine ponovno udala. A i vi svašta pišete.

KO
kopp29
22:56 12.01.2022.

Super je,prava maca iz Holliwooda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije