Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bila sretna

Hana Hadžiavdagić nije zadovoljna brojem lajkova: Golotinja očito najbolje prolazi na licemjernom Balkanu

Foto: Instagram
1/9
09.03.2021.
u 14:33

Nije bila sretna brojem lajkova i dala je to do znanja svojim pratiteljima na Instagramu.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić na Instagram profilu ima preko 600 tisuća pratitelja, a Hana je izrazila nezadovoljstvo nedavno brojem lajkova koje je dobila za jednu objavu. Na dvije fotografije na kojima je promovirala jedan web shop dobila je nešto manje od 4600 lajkova na jednoj i nešto više od 6700 na drugoj fotografiji što nije usrećilo Hanu pa je imala potrebu nešto reći na ovu temu i napisala je na Instagram storyju sljedeće:

- Hvala što namjerno ne lajkate posljednje dvije fotke. Počet ću stavljati totalno bez veze fotke, bez ikakvog truda, mašte, posvećenosti jer fotke koje radim očito nisu za ovo tržište. Ili da nastavim s golotinjom koja očito najbolje prolazi na licemjernom Balkanu. Hana često staje u obranu influencera i posla koji rade pa je tako bilo i kada se influencerica Doris Stanković našla na udaru kritika jer je objavila kako joj je jedan restoran odbio suradnju.

- Ono što neki svjetski Influenceri (da nas domaće ne hvalim) zarade potpisom samo jednog ugovora ti nećeš za života. Nitko tko zaradi ozbiljne novce na pošten način nije niti glup i niti površan shvatite to. A vi upravo tako Influencere doživljavate. Nikome se ništa ne dešava slučajno nego je u sve to uložen rad, trud i malo sreće. Nije sve u novcima! Ok, nije, ali ti čine život ljepšim i lagodnijim. Sorry Šeldon, ali tako je kako je i to je jedina istina - napisala je Hana tada. 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mary5
17:18 09.03.2021.

Bolesna zena..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije