Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna plavuša

Gwen Stefani postala novo zaštitno lice L'Oreala

gwen stefani
pixsell
14.01.2011.
u 13:24

Odjeća i šminka oduvijek su bile moja strast. Još ne mogu vjerovati da su odabrali baš mene, kaže 41-godišnja pjevačica.

Atraktivna 41-godišnja platinasta plavuša i pjevačica benda ''No Doubt''  Gwen Stefani oduvijek je jarkocrvenim ružem na usnama privlačila pozornost. Privukla je i kozmetičku kuću L'Oreal čije je zaštitno lice nedavno postala. Naime, Gwen će u prvoj reklamnoj kampanji promovirati jarkocrveni ruž.

- Odjeća i šminka oduvijek su bile moja strast. Još ne mogu vjerovati da su odabrali baš mene, kaže Gwen.

- Još kao dijete bila sam ovisna o kozmetici. Kad bi posjetila neku svoju prijateljicu,  prvo što bih je zamolila jest neka pita svoju mamu možemo li se igrati s njenom odjećom i šminkom. I danas sam jednako luda za tim stvarima kao i kad sam imala deset. Imam tonu šminke kod kuće. Uz to sam jako tašta, opsjednuta sam ljepotom, zaključuje Stefani dodavši da kao tinejdžerica nikad nije izlazila iz kuće bez ''kilograma'' šminke na licu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije