Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dnevno pije 27 tableta

Goran Bare o najtežem periodu: Probudio sam se pored nje, a ona nije spavala nego je bila mrtva

Zagreb: Goran Bare, glazbenik i pjeva?
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
24.03.2022.
u 17:09

Sa sinom koji sada ima 27 godina nije toliko blizak, ali čuju se redovito i rekao je kako mu je sin završio dva fakulteta.

Goran Bare zadnje dvije godine živi dosta povučeno i vrijeme najviše provodi u svom stanu slušajući glazbu i gledajući filmove, a može ga se sresti i u šetnji Novim Zagrebom gdje živi. O svojim demonima i porocima pričao je u intervju koji je dao za Una TV gdje se prisjetio vremena kada je bio teški ovisnik o drogama, periodu u kojem je bio u teškoj depresiji, a otvoreno je pričao i o svom 27-godišnjem sinu kojeg je dobio u braku sa suprugom Mirjanom koja je umrla od predoziranja. Svašta je frontmen Majki doživio u svojih 40-ak godina karijere, ali kaže kako mu je gubitak supruge s kojom je bio dvije godine u braku bio najteži i poslije toga liječnici su mu dijagnosticirali i maničnu depresiju.

- Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživio živčani slom. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako skršilo da ne možeš izaći iz kreveta, ne zanimate ni dijete ni roditelji i najviše bi volio da te nema. Kad sam to osjetio doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta - ispričao je Bare u intervju i rekao kako je samo taj dan prije intervjua popio 27 tableta.

Sa sinom koji sada ima 27 godina nije toliko blizak, ali čuju se redovito i rekao je kako mu je sin završio dva fakulteta. Pričao je i o svađama s kolegama i tome kako se na ovoj estradi jedino nije posvađao s pokojnim Oliverom Dragojevićem i Arsenom Dedićem i kazao je kako više nema nijednog prijatelja ni prijateljicu jer su svi umrli.

VIDEO U petak je završila još jedna Večernjakova ruža: Pogledajte kakva atmosfera je vlada u HNK

 

Ključne riječi

Komentara 29

VL
vlada1
18:10 24.03.2022.

A već 25 godina izgleda isto, ja pazim kaj jedem, kaj pijem , 4 puta tjedno trčim 10 km i sav sam u k...u

PR
Pravednik69
17:18 24.03.2022.

E moj Bare kolko si toga profiltriro kroz jetru i bubrege ti si ko dren!

IL
ilustrator
17:25 24.03.2022.

iskreno pjeva, iskreno priča. najgori za sebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije