Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emma stone

Glumica otkrila da je imala nezgodu na Oscarima: 'Potrgala mi se haljina, nemojte gledati'

96. dodjela Oscara
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
11.03.2024.
u 07:54

Emma Stone na 96. dodjeli nagrada Oscar osvojila je nagradu za najbolju glumicu i to u filmu "Uboga stvorenja", a potom je otkrila što joj se dogodilo tijekom dodjele.

Glumica Emma Stone (35) osvojila je Oscara za najbolju žensku glavnu ulogu i to u filmu "Uboga stvorenja", a nakon što je preuzela prestižni kipić obratila se svima s pozornice te otkrila da joj se dogodila nezgoda. Naime, glumica je imala problema s haljinom.

- Potrgala se. Mislim da se to dogodilo tijekom pjesme "I'm Just Ken" - rekla je Stone, koja je s ostatkom publike oduševljeno popratila izvedbu te pjesme na dodjeli nagrada. Stone je za ovu prigodu odabrala svjetlozelenu Louis Vuitton haljinu bez naramenica, a glumica ju je uparila s ogrlicom s 30-karatnim žutim dijamantom. Glumica je tijekom hodanja po pozornici pokušala prikriti rupu koja je nastala, a zamolila je i druge kolege da provjere što joj se dogodilo s haljinom. Oko ovog problema obratila se i publici.

 - Nemojte je gledati straga, hvala - rekla je prije nego je otišla s pozornice.

96. dodjela Oscara
1/12

Dodajmo i da je film "Uboga stvorenja" drugi po broju osvojenih nagrada ove godine, a Stone je u govoru zahvalila svim kolegama.

- Nedavno sam paničarila, kao što vidite, to mi se događa često. Yorgos Lanthimos mi je rekao da se izuzmem iz ovoga. I bio je u pravu, jer ovo nije o meni. Radi se o cijeloj ekipi koja je skupila da napravi nešto nevjerojatno - rekla je u svom govoru. Zahvalila je i redatelju Lanthimosu na ulozi Belle Baxter.  "Uboga stvorenja" bio je nominiran u 11 kategorija, a prestižne kipiće odnio je u njih 4 i to za: najbolju šminku i frizuru, najbolju kostimografiju, najbolju scenografiju te najbolju glumicu. 

Valja istaknuti da se i još jedna neobična situacija dogodila tijekom proglašenje ovog filam i to u kategoriji najbolje kostimografije.  Glumac John Cena, koji je bio prezenter u ovoj kategoriji, na pozornici se pojavio gol. Cena je bio kao od majke rođen, a na nogama je nosio papuče. Kako je Jimmy rekao kroz šalu, trebao je pretrčati gol pozornicu. 

GALERIJA John Cena na pozornicu došao potpuno gol

96. dodjela Oscara
1/9

- Promijenio sam mišljenje, ne želim to napraviti. Ne osjećam se dobro zbog toga. Ovo je elegantan događaj, znaš, trebalo bi te biti sram što si predložio takvu neukusnu šalu - rekao je Cena. Voditelj je rekao kako je to 'trebalo biti smiješno', a Cena mu je odmah uzvratio s: 'Muško tijelo nije šala!' John je potom izašao pred publiku te kuvertom pokrio intimne dijelove. U trenutku kada je trebao pročitati tko je osvojio nagradu Kimmel mu je donio tkaninu kako bi se prekrio i mogao otvoriti kuvertu. 

VIDEO Sedam najvećih skandala Oscara: "Upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije