Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijava od susjeda

Glumica Marija Karan završila je u bolnici nakon što ju je dečko udario, a sve je počelo svađom u restoranu

marija karan (1)
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/10
06.11.2021.
u 12:19

Balaban Vladan udario je Mariju šakom u lice, a ona je nakon toga uzela aparat za gašenje požara i njime je razbila njegov skupocjeni automobil.

Glumica Marija Karan završila je u bolnici nakon verbalnog a potom i fizičkog obračuna sa svojim dečkom Balabanom Vladanom, prenose mediji u Srbiji. Glumica koju je publika u Hrvatskoj upoznala kroz seriju "Larin izbor" sa dečkom, inače poznatim IT stručnjakom, bila je u petak navečer na večeri u jednom restoranu u Beogradu i već tamo su se počeli prepirati. Sve je kulminiralo u Francuskoj ulici u samom centru Beograda kada su susjedi čuli kako se dvojac svađa i nagurava te su odlučili pozvati policiju kada su čuli kako iz automobila ženska osoba doziva u pomoć.

Oko 4.05 sati pozvana je policija koja je u automobilu na parkiralištu zatekla Mariju Karan i njezinog dečka te su uskoro saznali pojedinosti sukoba ljubavnog para. Sve je počelo u restoranu gdje su se počeli svađati, a nastavilo se kada su restoran napustili i kada je Balaban šakom udario Mariju u desnu stranu lica. Glumica je na to reagirala i uzela je aparat za gašenje požara i počela je udarati automobilu.

Zbog ozljeda koje je zadobila Mariju je Hitna pomoć odvela u bolnicu i tamo joj je pružena pomoć. Marija se prošle godine rastala od holivudskog agenta Joela Lubina s kojim ima sina i nakon razvoda odselila se iz Los Angelesa i vratila u Beograd gdje je uskoro pronašla i novu ljubav.

VIDEO Ivana Mišerić pokrenula raspravu o salami, pratitelji je optužili da je nezahvalna i razmažena

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Apsalar
Apsalar
12:28 06.11.2021.

Ni Srbi ne znaju za nju, akamoli bi mi... i zašto je to uopće kod nas "vijest"? Njihov stil života, koji oblikuju zadruge, farme, bigbraderi, parovi, njima su "vesti", nama je to sve jedna javna kuća u pašaluku.

ZG
zg1985
12:42 06.11.2021.

turska posla

Avatar kastanjer2
kastanjer2
12:25 06.11.2021.

Bjelogradska kultura.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije