Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saznao u zadnji tren

HRT-ov voditelj zbog novih pravila u emisiji je nosio masku: Nisam se cijepio iz zdravstvenih razloga

Foto: HRT screenshoot
1/4
06.11.2021.
u 10:35

Fabijan Kale vodio je na HRT-u 4 emisiju "Zagrebačka panorama" i morao je nositi masku jer se još nije cijepio, a HRT je od četvrtka uveo pravilo kako svi zaposlenici i posjetitelji koji nemaju EU digitalnu covid potvrdu moraju nositi masku u prostorijama HRT-a.

Voditelja Zagrebačke panorame Fabijan Kale u četvrtak je ovu emisiju vodio s maskom na licu zbog čega su se mnogi gledatelji pitali zašto je tijekom cijele emisije nosio zaštitnu masku, a razlog tome je nova odluka koju je HRT donio zbog velikog povećanja broja zaraženih od koronavirusa. Hrvatska radio televizija od četvrtka je uvela nova pravila koja svi zaposlenici i posjetitelji moraju poštovati, pa tako svi oni koji nemaju EU digitalnu covid potvrdu u prostorima HRT-a moraju nositi FFP2 zaštitnu masku ili moraju imati negativan test koji će napraviti o svom trošku. Fabijan Kale ispričao je kako se još nije cijepio i iz tog razloga je nosio masku na licu dok je vodio emisiju.

- Nisam cijepljen iz zdravstvenih razloga, no planiram to uskoro napraviti, a za nova pravila HRT-a doznao sam u posljednji trenutak, nisam se stigao organizirati, pa sam zato nosio masku. Danas sam odlučio napraviti test pa je maska izostala, vidjet ćemo kako će biti dalje, više sam skloniji testiranju ili cijepljenju, nego da se u eteru stalno pojavljujem s maskom - kazao je u petak voditelj za Slobodnu Dalmaciju. Dodao je kako je puno lakše voditi bez maske. - S njom je puno teže jer predstavlja zapreku preko usta i otežava disanje. Iako su ove FFP2 maske koje koristimo kvalitetnije pa se s njima lakše diše - kazao je Fabijan.

VIDEO Ivana Mišerić podijelila internet zbog salame, a pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna

Ključne riječi

Komentara 4

RE
Regica
11:06 06.11.2021.

Hahahahahaa ovo je cirkus šou..niti jednog razloga nema da voditelj nosi masku u studiju! Frik šou..hrt=msnbc

DL
dvanaest_legija
12:35 06.11.2021.

Jadan čovjek! Koji bolesni idiot je to mogao smisliti?

RO
Rombi
10:51 06.11.2021.

Toronto Sun je nedavno objavio da je samo u Torontu preko 100 mlađih ljudi završilo u bolnici sa srčanim problemima nakon cjepiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije