Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksualizacija djece

Glumica ispričala što joj se dogodilo na audiciji kao djevojčici: 'Redatelj je tvrdio da flertam s njim'

Foto: Youtube screenshot
1/10
30.12.2022.
u 06:30

Glumica Bella Thorne gostovala je u podcastu High Low with EmRata manekenke Emily Ratajkowski, a njih dvije dotaknule su se teme seksualizacije djece u Hollywoodu.

Glumica i pjevačica Bella Thorne (25) gostovala je u podcastu High Low with EmRata manekenke Emily Ratajkowski, a jedna od tema o kojoj su njih dvije razgovarale jest i kako djevojke postaju seksualizirane u mladosti radeći u Hollywoodu. Naime, Bella je prije bila Disneyevo lice, a glumom se počela baviti još kao djevojčica. Slavu je stekla ulogom u Disneyevoj serije 'Shake IT Up' 2010. godine.

Thorne je u ovom razgovoru otkrila kako joj je bilo stresno raditi kao dječjoj glumici te da joj je bilo teško biti pred očima javnosti, pogotovo kada je trebala otkriti svoju seksualnost. Kroz razgovor Bella je ispričala i jednu situaciju koja joj se dogodila na jednoj audiciji.

- Jednom sam dobila povratnu informaciju od redatelja, a imala sam 10 godina. Direktor castinga zove mog agenta, a agent zove moju mamu, i oni kažu: 'Dakle, nećemo ju uzeti jer se redatelj osjećao kao da flertuje s njim i bilo mu je stvarno neugodno'. Također, ti si na sesiji s redateljem. Ne možeš baš puno reći ili učiniti. Odradiš scenu, pozdraviš se, izađeš. Nema vremena za lajkanje, puštanje da ti sjednem u krilo ili da učinim da se osjećaš nelagodno. O čemu ti to govoriš, čovječe? - ispričala je Bella što joj se dogodilo. 

- Pokušavam pronaći grešku u sebi. Kao: 'Što si učinila, Bella? Što si učinila da se on osjećao ovako?' I svaki put kad to pomislim kažem si: 'Bella, prestani. Čak i ta pomisao postaje dio problema. Nemoj ni pomisliti na to.' To me stvarno izluđuje - zaključila je Thorne te šokirala Emily koja je prethodno ispričala svoje iskustvo.

- Imala si deset godina? - pitala ju je Emily u čudu te dodala da ima dojam da je ovo jedan od problema koji se stalno ponavljaju.
Moraš dati lekciju o ovome, ali to je stvarnost mlade žene u industriji - rekla je Ratajkowski.

Dodajmo da je Emily u svom podcastu već ugostila glumicu Juliju Fox, glazbenicu Alex Cooper kao i druge poznate i slavne.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin iskreno o gubitku Saše: 'Tuga postaje još veća, a praznina sve dublja'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije