Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdao priopćenje

Glumac po peti put otac sa 18 godina mlađom pjevačicom u usponu

jude law
Foto: Instagram
1/10
17.10.2014.
u 08:33

Iako nisu više u vezi, majka djeteta glumca Judea Lawa 23-godišnja je Catherine Harding, poznata kao Cat Cavelli, trudna pet mjeseci

Britanski glumac Jude Law postaje otac po peti put. Iako nisu više u vezi, majka njegova djeteta je 23-godišnja Catherine Harding, poznata kao Cat Cavelli, trudna pet mjeseci.

Prijatelji bliski Cat kažu kako je pjevačica u usponu oduševljena trudnoćom, a i 41-godišnji Jude Law izdao je službeno priopćenje.

– Iako nisu više u vezi, oboje su posvećeni tome da odgoje svoje dijete. Ovo je njihova privatna stvar i više neće govoriti o tome – stoji u priopćenju.

Par se upoznao prije nekoliko mjeseci, a onda su proveli zajedno šest tjedana u Pragu, gdje je Law snimao film. Uskoro su se odlučili razići. Nakon što je otkrio da će ponovno postati otac, Law je preuzeo financijske obveze te novčano potpomaže mladu pjevačicu, koja se nedavno doselila u kvart u kojem živi glumac, u novu kuću.

Cat pokušava pokrenuti pjevačku karijeru radeći sa Simonom Cowellom, a trebala se pojaviti i na audiciji za X-factor.

Hollywoodski glumac troje je djece dobio u braku s bivšom suprugom Sadie Frost, sinove Raffertyja (18), Rudyja (12) te kćer Iris (13). U kratkoj vezi s manekenkom Samanthom Burke dobio je danas petogodišnju kćer Sophiju.

>>Jude Law u zračnoj je luci viđen s novom djevojkom

>>Bliski član obitelji tabloidima prodavao informacije da ga je bivša varala

Komentara 1

MI
minimini
09:25 17.10.2014.

Čitam neki stari roman. Kad bi pisali o današnjim muškarcima i ženama u stilu tog romana,onda bi ove "afere" i veze nazivali sa puno različitih imena. Danas žalim djecu jer ne znaju iz čega su rođena: iz veze, iz togaa što su dvoje bili zajedno, pa je netko sa 46 godina imao djevojku koja mu je rodila dijete.... Neće djeci biti svejedno kad budu po svijetu tražila svoje roditelje koji možda plaćaju, ali nisu dio njihova života. Prava djece su pogažena, bar ja tako vidim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije