Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetna pozornica

Glazbeni spektakl godine! U Opatiju stiže Eros Ramazzotti

Foto: /IPA/PIXSELL
07.08.2019.
u 11:27

Festival Opatija u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom s ponosom najavljuje ljetni koncertni "spektal godine"

Eros Ramazzotti, jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, dolazi u Opatiju, u četvrtak, 15. kolovoza 2019. godine.

Ramazzotti će tijekom svoje turneje 2019. godine u Opatiji prezentirati svoj novi album 'Vita ce n'è', koji već obara rekorde slušanosti, ali publika neće ostati uskraćena niti za njegove stare i dosadašnje hitove.

Nakon nastupa na Sanremu 1984. godine s pjesmom 'Terra promesa' Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica. Surađuje s glazbenim velikanima poput Luciana Pavarottija, Andree Bocellija, Carlosa Santane, Tine Turner, Cher; niže hit za hitom 'Parla con me', 'Un emozione per sempre', 'Can't stop thinking of you', 'Fuoco nel fuoco', 'Piu' bella cosa', 'Adesso tu', 'Musica e'', 'Se bastasse una canzone', 'L'Ombra del Gigante' i postaje jedan od najslušanijih i najcjenjenijih svjetskih kantautora.

Intimni ambijent Ljetne pozornice omogućava neposredniji kontakt pjevača i publike što će posjetiteljima pružiti vrhunsko glazbeno iskustvo za pamćenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije