Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumačka zvijezda

Glazba joj više nije izazov, Susan Boyle dobila ulogu u filmu

susan
AFP
02.03.2013.
u 13:26

Zvijezda showa "I've Got a Talent" debitirat će u filmu “The Christmas Candle”, božićnoj priči čija je radnja smještena u engleskom selu krajem 19. stoljeća. Partneri su joj Leslie Melville, John Hannah i Samantha Barks

Nakon što se proslavila svojim glasom, Susan Boyle debitirat će u filmu “The Christmas Candle”, božićnoj priči čija je radnja smještena u engleskom selu krajem 19. stoljeća.

Za sada se ne otkriva koju ulogu je Boyleova dobila, ali pjevačica je potvrdila da uživa na snimanju.

Partneri su joj Leslie Melville, John Hannah i Samantha Barks, koja igra i u mjuziklu “Jadnici” Toma Hoopera. “The Christmas Candle” u kina stiže krajem godine.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
Bananaman
19:37 02.03.2013.

ispravka za novinara , nije zvjezda showa I've got a talent, nego Britains got talent.

LP
Lebron Petrovic
13:35 03.03.2013.

Ako netko misli da su anđeli lijepi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije