Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks- bombe 90-tih

Gdje su danas zvijezde kultne serije 'Baywatch'? Neki su nastavili karijere, a neki dotaknuli dno

Foto: Screenshot/YouTube
1/5
10.04.2022.
u 08:00

Popularna američka serija 'Baywatch' prvi je puta bila emitirana 1989. godine, a prikazivala se u čak 148 zemalja diljem svijeta. Serija je pratila avanture spasioca na plaži u Kaliforniji, a iako je isprava doživjela veliki neuspjeh i bila otkazana, no onda je David Hasselhoff odlučio uložiti vlastiti novac u seriju koja je postala jedna od najgledanijih 90-tih.

Popularna američka serija 'Baywatch' prvi je puta bila emitirana 1989. godine, a prikazivala se u čak 148 zemalja diljem svijeta. Serija je pratila avanture spasioca na plaži u Kaliforniji, a iako je isprava doživjela veliki neuspjeh i bila otkazana, no onda je David Hasselhoff odlučio uložiti vlastiti novac u seriju koja je postala jedna od najgledanijih 90-tih, a glumačku ekipu su predvodili David i Pamela Anderson. I dok je dio glumačke karijere započeo blistave karijere, dio je se pak povukao iz javnosti i sada žive nimalo glamurozni život daleko od očiju javnosti.

David Hasselhoff proslavio se ulogom Mitcha Buchannona koji je postao i izvršni producent serije, a kada je 2001. godine završeno emitiranje dobio je veliku svotu novca za emitiranje repriza. Nekoliko godina kasnije našao se u središtu skandala kada se na internetu pojavila njegova snimka u pijanom stanju zbog koje je dobio zabranu pristupa kćerima koje su tada bile maloljetne, a tada je otkrio kako je njegov video snimila njegova kći Taylor Ann kako bi mogao vidjeti kako se ponaša pod utjecajem alkohola. David danas više ne glumi, a posvetio se produciranju i glazbenoj karijeri.

Milijuni muškaraca bili su prikovani uz male ekrane zbog Pamele Anderson koja je utjelovila spasiteljicu CJ Parker, a dio glumačke ekipe bila je sve do 1997. godine. Pamela i danas ima vojsku obožavatelja. Glumila je u filmovima 'Anđeo pravde', 'Prirodne plavuše' i 'Mrak film 3', a pojavila se i u filmu 'Spasilačka služba'. Pozornost je privukao i njezin brak s Tommyjem Leejem. Nedavno je njihova burna veza oživjela i u seriji  Pam & Tommy čija se radnja vrti oko snimke seksa Pamele i Tommyja Leeja, koja je procurila 1995. godine. 

Yasmine Bleeth utjelovila je lik Caroline Holden, a bila je jedno od najpopularnijih televizijskih lica. Hollywood je napustila prije 18 godina te se dugo nije pojavljivala u javnosti. Njezin se fizički izgled potpuno promijenio, a kako su pisali mediji producenti su je otpustili iz serije zbog ovisnosti te je dospjela na crne liste filmskih studija.

Jeremy Jackson utjelovio je Mitchevog sina Hobija Buchannona, a nakon glumačke karijere pokušao je izgraditi i glazbenu, no nije mu baš pošlo za rukom. I dok on živi poprilično dobro i uspješno, njegova bivša supruga Loni bori se sa siromaštvom i jede iz kontejnera. Vjenčali su se 2012. godine na privatnoj ceremoniji, a razvod je uslijedio dvije godine kasnije kada ju je Jeremy napao, slomio joj dva rebra, ozlijedio vrat i izgrebao lice. Jeremy se godinama borio s ovisnošću o alkoholu, a nakon što je napao bivšu suprugu, nasrnuo je nožem i na ženu ispred njezinog stana u Los Angelesu. Pobjegao je s mjesta zločina, a policija ga je pronašla u hotelu. Glumac je 2017. godine osuđen na 270 dana zatvora i 5 godina uvjetne kazne, a danas vodi mirniji život.

VIDEO: Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
11:01 10.04.2022.

ma serija je bila odlična .pamela zbog nje smo baywatch najviše gledali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije