Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domaćeg fotografa

Fotografija iz okolice Vukovara postala viralni hit zbog rata u Ukrajini, objavila ju i Victoria Beckham

Darko Kešnjer
08.03.2022.
u 20:15

Fotografija je nastala u okolici Vukovara, a i sam fotograf krajem veljače na svom je Facebooku podijelio fotografiju i otkrio kako je preko noći postala viralni hit.

Cijeli svijet iz dana u dan prati situaciju u Ukrajini, a povodom Međunarodnog dana žena supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama, Victoria Beckham, preko svog je Instagrama poslala poruku podrške ženama i djeci u Ukrajini. 

"Današnji dan željela bih iskoristiti kako bih pružila podršku ženama i djeci kojima je naša podrška najpotrebnija, onim ženama i djeci pogođenima razornim ratom u Ukrajini", napisala je Victoria, a zanimljivo je da je uz objavu podijelila i fotografiju hrvatskog fotografa Darka Kešnjera, kojeg je ispod objave i označila. Darkova fotografija žutog polja i plavog neba iznad njega proširila se društvenim mrežama u posljednjih desetak dana zbog činjenice da boje nevjerojatno podsjećaju na boje ukrajinske zastave. 

Fotografija je nastala u okolici Vukovara, a i sam fotograf krajem veljače na svom je Facebooku podijelio fotografiju i otkrio kako je preko noći postala viralni hit. 

"Ova moja fotografija objavljena je na Instagramu kao podrška Ukrajini i njenom narodu u ovim teškim ratnim danima. Preko noći je postala viralni hit na društvenim mrežama diljem svijeta i na mnogim portalima te je dosad dosegla više od pola milijuna pregleda. Ne tako davno i mi kao narod smo doživjeli našu tragediju te suosjećamo s Ukrajinom i znamo kroz što prolaze. Budimo ujedinjeni u solidarnosti i molitvi za Ukrajinu", napisao je Darko uz fotografiju.

VIDEO>>Sanja Brajković s Radija Sljeme: "Četiri desetljeća još sam svježa i željna posla, nije mi dosadio"

Komentara 7

HE
Herceg56
20:57 08.03.2022.

Slava Ukraini 🇺🇦

Avatar Apsalar
Apsalar
20:29 08.03.2022.

Lijepo

IL
ilustrator
21:17 08.03.2022.

ta ima li ljepote ovakove igdje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije