Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brigitte Macron

FOTO Prva dama Francuske pojavit će se u Netflixovoj seriji! Ovo nitko nije očekivao

Foto: REUTERS
1/23
04.04.2024.
u 22:00

Brigitte Macron pojavit će se u cameo ulozi u četvrtoj sezoni Netflixove uspješnice "Emily in Paris".

Proteklih nekoliko dana francuska prijestolnica postala je filmski set za Netdlixovu seriju "Emily in Paris" s Lily Collins u glavnoj ulozi. Glavna 35-godišnja glumica se jako iznenadila kada je prije nekoliko dana među ekipom filmskog seta ugledala prvu damu Francuske koja je razgovarala s glumačkom ekipom i znatiželjno promatrala snimanje, a fotografije je objavio britanski tabloid Daily Mail

Fotografije pogledajte OVDJE

Brigitte Macron velika je obožavateljica serije te je kao i ostali obožavatelji jedva dočekala snimanje četvrte sezone romantične komedije "Emily in Paris". Čak će se i Brigitte pojaviti u cameo ulozi. U seriji glavna uloga Amerikanka Emily u Parizu pronalazi posao iz snova, ali i ljubavne avanture kao i nove prijatelje. 

Prošla sezona završila je prilično šokantno, Camille u posljednjem trenutku otkazuje vjenčanje s Gabrielom, pa fanovi jedva čekaju pogledati nove nastavke. U njima će se pojaviti i Brigitte Macron čiji je lik bio i dio druge epizode prve sezone popularne serije, a vidio se u jednoj kratkoj sceni i to s leđa. "Prava" Brigitte tada se nije pojavila u seriji, no ovog puta vidjet ćemo je u novim nastavcima uz prekrasne snimke Pariza.

 

1/2

VEZANI ČLANCI: 

 

Na filmski set stigla je u svom klasičnom tamnoplavom blejzeru sa zlatnim gumbima, podružila se s glumcima i pozdravila Lily Collins s kojom se upoznala nakon snimanja prve sezone serije. S obzirom na to da je Macron velika ljubiteljica mode jedva čekamo vidjeti njezina modna izdanja u četvrtoj sezoni Netflixove serije "Emily u Parizu" koja je sa snimanjem službeno započela u siječnju ove godine.

 

VIDEO: Komentari ne staju: Naš glumacv koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

 

Komentara 1

KO
Konan
09:34 05.04.2024.

U Americi ovakve pedofilke zatvaraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije