Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Ella Dvornik objavila video s probe, fanovi joj savjetuju da se ostavi bloga

Foto: screenshot
1/4
09.03.2019.
u 15:58

Ella će u večerašnjoj emisiji pjevati klasik Nine Simone "My Baby Just Cares For Me", a kratki video vrlo je brzo pregledan skoro 50 tisuća puta i dobio je 1,3 tisuće lajkova.

Ella Dvornik je na svom Facebook profilu objavila video s probe prije večerašnje druge emisije showa "Zvijezde pjevaju" i oduševila pratitelje. Premda se u prvoj emisiji počela smijati usred pjesme "Feel It Still" koju je pjevala s partnerom Goranom Boškovićem, bilo je jasno kako kći pokojnog kralja funka Dina Dvornika je jedan od najvećih favorita za pobjedu. 

Ella će u večerašnjoj emisiji pjevati klasik Nine Simone "My Baby Just Cares For Me", a kratki video vrlo je brzo pregledan skoro 50 tisuća puta i dobio je 1,3 tisuće lajkova. 

- Tatini geni i tatina duša su tu. Vide se i čuju u glasu.. I onda još ti dodaš svoj stas i glas i eto ti nešto fenomenalno.. Samo tako nastavi - napisao joj je jedan pratitelj, dok joj je druga pratiteljica savjetovala kako je ona pobjednica te da se uhvati pjevanja, a ostavi bloga. 

- Pa moram od nečeg živjeti. Od pjevanja rijetko tko živi - odgovorila joj je Ella.  

Pogledajte video: Ljubo iz 'Ljubav je na selu' otkriva kako zavesti ženu

 

Ključne riječi

Komentara 11

IL
ilija26
16:17 09.03.2019.

Hahaha.. fanovi

DU
Deleted user
16:16 09.03.2019.

Tko je ovdje zvijezda i tko zna iole pjevati? Očito nitko. I dalje srozavanje "H"TV-s i trošenje teško zarađenih sredstava hrvatskih poreznih obveznika.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:49 09.03.2019.

Do kada ova kontaminacija medijskog prostora ? 'ajde već jednom recite cifru koja vam ova niškoristi spodoba plaća da nas njome maltertirate.... Dvostruki iznos ćemo skupiti i dati vam mi koji pratimo portal..... samo da je ne gledamo više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije