Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

Evo kako je Ella Dvornik reagirala na svoj nastup u showu

Foto: HRT
1/4
03.03.2019.
u 11:22

Prvi nastup odradila je korektno, no u početku ju je malo uhvatila trema, a potom i napadaj smijeha.

Jedna od najiščekivanijih natjecatelja showa 'Zvijezde pjevaju' zasigurno je bila Ella Dvornik. Prvi nastup odradila je korektno, no u početku ju je malo uhvatila trema, a potom i napadaj smijeha. Publika i žiri su to dobro prihvatili, čak su je i bodrili, a nakon nastupa ona i njen mentor Goran Bošković zaradili su 28 bodova.

Ella se nakon nastupa oglasila na društvenim mrežama gdje se malo našalila na svoj račun.

- Hej samo da vam zahvalim svima na divnim komentarima. Štucala sam j**.  Ajd' dočekajte iduću emisiju u njoj ću se podrigivati- napisala je blogerica.

U šalu je uključila i svog supruga Charlesa koji ju je bodrio u publici.

A u komentarima se javio i njezin mentor Goran Bošković:

- Ljudi moji, kraaaaaljica! Molim pljesak za Ellllllllllu!!!! Ja kao mentor mogu samo reći da sam ponosan kako je Ella večeras osvojila vaša srca! Uživajte gledajući nas opet i opet na jubitu kako pucamo od smijeha u pol pjesme. Bejbe I just care for you! 

Foto: screenshot/facebook

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
11:34 03.03.2019.

Od kad je ona zvijezda?? .. majko moja za sto mi placamo pretplatu

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
11:31 03.03.2019.

Nekad su se pružateljice najstarijeg zanata zvale pravim imenom. Danas ih nazivaju influenserice

SV
svakogdana
12:34 03.03.2019.

zvijezda čega.? prostakluka,psovke,nekulture, trkeljanja o glupostima........... jedino ako se danas zvjezdani status utvrđuje količinom potrošenih opijata,tu je njen tata bio u vrhu,je li i ona u tim vodama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije