Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SKUPO

Ella Dvornik otkrila koliko je stajalo njeno vjenčanje u Las Vegasu

Foto: Instagram
1/4
28.02.2019.
u 08:38

– Vjenčanja se kreću od 100 dolara naviše. Naše je stajalo 900 dolara, ne uključujući put, hotel, odjeću i fotografa – napisala je Ella koja se za Charlesa Pearcea udala nakon pet godina veze.

Ella Dvornik na Instagramu je odgovarala na pitanja pratitelja, među kojima je bilo i ono o cijeni njena vjenčanja u Las Vegasu. Jedna je pratiteljica napisala kako je čula da su vjenčanja u "gradu kocke" jako jeftina. 

– Vjenčanja se kreću od 100 dolara naviše. Naše je stajalo 900 dolara, ne uključujući put, hotel, odjeću i fotografa – napisala je Ella koja se za Charlesa Pearcea udala nakon pet godina veze.

Foto: Instagram

Ella je dosta pitanja dobivala oko kćerkice Baile, za koju je rekla da će uskoro krenuti u privatni vrtić. Objasnila je i gdje se može nabaviti ruksak s uzicom koji ima Baile, a dodala je i da bi voljela imati barem još dvoje djece. 

Kći pokojnog kralja funka Dina Dvornika gledat ćemo od ovog vikenda i kao natjecateljicu u showu "Zvijezde pjevaju". Njen mentor je Goran Bošković, pjevač grupe Fluentes.

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

MI
midea
09:06 28.02.2019.

opet !

IL
ilija26
09:41 28.02.2019.

Zabole nas

Avatar krile11
krile11
09:37 28.02.2019.

Kogaq briga koliko košta njeno vjenčanje u Americi. I molim da mi se napokon odgovori po čemu je dotična zadužila hrvatsku i ostalu javnost da se o njoj uopće išta piše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije