Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bračni odnos

Ella Dvornik nam je demantirala navode o razvodu: 'Mnogi su zbog ovog ispali smiješni'

Foto: Instagram
1/11
02.05.2023.
u 20:30

Ella nam je u velikom intervjuu za naš Ekran koji će na kioscima biti dostupan 12.05. demantirala navode o razvodu, a i objasnila neke objave, za koje tvrdi da su mnogi pogrešno shvatili.

Domaći mediji u posljednje su se vrijeme raspisali o problemima u braku Elle Dvornik i supruga Charlesa Pearcea. Štoviše, Glas Istre tvrdi da su neslužbeno doznali kako je Charles stanovnicima Bala u kojima par živi sa svoje dvije kćeri, Lumi i Balie, predstavio jednu ženu s kojom se druži već duže vrijeme. 

No, čini se da sve to nije baš istina, jer Ella nam je u velikom intervjuu za naš Ekran koji će na kioscima biti dostupan 12.05. demantirala navode o razvodu, a i objasnila neke objave, za koje tvrdi da su mnogi pogrešno shvatili. 

- Mi imamo bračni odnos i nevjerojatan je interes za njega - izjavila je kratko glazbenica i influencerica te dodala: 

- Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su od posta lika iz metaverzuma, koji su vidjeli na profilu izmišljene osobe, povezali s mojim životom i napravili fake news.

Osvrnula se tako na objave koje je pisala na svom Instagram profilu i profilu Alterella koji je otvorila za svoj album 'Teška vremena za sanjare' koje su mnogi doživjeli kao dokaz da se u njenom braku nešto događa. 

''Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih par mjeseci. Znači, govorim ono dupla penetracija na suho u d*pe. Ali svejedno se budim svako jutro i smijem se jer znam da mi svemir daje samo ono što mogu podnijeti. A kad napokon svrši – je*at ću mater i babu i ćaću i didu svima’, napisala je pa dodala: ‘I sakrijte svoje muževe''' primjer je objave koje su neki, kako Dvornik tvrdi, pogrešno shvatili. 

Podsjetimo, Alterella je multimedijski projekt stvaran godinu dana, a glavna idejna začetnica projekta te autorica glazbe i teksta svih pjesama na albumu "Teška vremena za sanjare" je naša najuspješnija influencerica Ella Dvornik-Pearce koja svojim radom već godinama pomiče granice kreativnosti i razbija tabue na društvenim mrežama. Sada je na red došao metaverzum u kojem će vladati Alterella, lik koji je osmislila Ella, a koji je posljednjih mjeseci već privukao veliku pažnju na Instagramu. Album se čekao s nestrpljenjem i od danas je dostupan na svim glazbenim platformama.

- Uživala sam u cijelom procesu, puno sam učila, dosta toga mi je bilo strano pogotovo rap, ali stvarno sam se dala 1000% u ovo. Htjela sam raditi isključivo ono što želim, bez da mi itko govori što smijem ili ne smijem i što prolazi ili ne. Želim se zahvaliti Arianu Vuici koji me pustio da budem slobodna u kreativnosti i koji je producirao cijeli album. Nadam se da ćete se pronaći u nekim tekstovima i stvarno se veselim svemu što dolazi. Alterella od sada djeluje kao lik za sebe i ima svoju vlastitu misiju."- poručuje Ella te još jednom naglašava da je Alterella njezin multimedijski projekt, a album je tek početak, u pripremi su popratni virtualni sadržaji.

VIDEO Naša pjevačica iskreno o svojoj bitci: 'Već s 19 godina sam bila na tabletama. Nije pomoglo'

Komentara 7

AN
AntePortas9
22:13 02.05.2023.

Jedva čekam sabrana djela.

DU
Deleted user
21:51 02.05.2023.

Prodajem odojke.

Avatar yumamic
yumamic
21:55 02.05.2023.

Golf V, registriran nedavno, prvi vlasnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije