Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema granica

Ecija Ivušić poručila: 'Svašta mi žene možemo kad se zainatimo. Vidjet ćete sutra'

Ecija Ivušić
Foto: Instagram
1/4
08.01.2020.
u 21:17

Voditeljica Ecija Ivušić je posljednjom objavom na Instagramu zaintrigirala pratitelje.

- Sama. Radila valove. Stavljala ekstenzije. Šminkala se. Planirala neke velike stvari danas. Rekla si “volim te”, “možeš ti to” i “sve će bit ok”. Sve sama. Svašta mi žene možemo kad se zainatimo. Vidjet ćete sutra - poručila je Ecija Ivušić u zadnjoj objavi na Instagramu.

Lijepo sređena Ecija zaradila je mnoge komplimente i u 2020. ušla sa stilom i podrškom mnogih.

"Prelijepa", "Predivna", "Wow Ecija" i slični komentari nizali su se na njezinom profilu, a komplimente su joj udijelili Tatjana Dragović i Žanamri Perčić.

Prošla godina bila je definitivno turbulentna za voditeljicu Eciju Ivušić. Na Instagramu je objavila seriju fotografija, neke od njih u badićima te napisala kako se osjećala posljednjih šest mjeseci

"Ovih dana svi podvlače neke crte, a zapravo bi samo trebalo nastaviti crtat. Jer život treba crtat, šarat i bojat bojama. Ne treba ga pisat, i povlačit crne crte po njemu. Al ok. Treba rezimirat naučeno, treba nekad i stavit nešto crno na bijelo, pogotovo kad je korak naprijed, ne nazad. Pa što me 2019. naučila? Uf. Svašta. Ali kako to već bude, ne učimo u odsutnosti, već prisutnosti", počela je Ecija s objavom i navela mnoge na razmišljanje s nastavkom:

"Duhom. Tijelom. Srcem. A kad god si prisutan ili voli ili boli. I neka je. Oboje. Ne bih ništa mijenjala. Ono je mijenjalo mene", napisala je voditeljica koja je u kolovozu prošle godine potvrdila da je u vezi s nogometašem Nikolom Pokrivačem, a kasnije otkrila i da su prekinuli. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije