Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čišćenje

Drew Barrymore radi vjere uklanja sve tetovaže s tijela

drew barrymore portal
pixsell
13.02.2013.
u 15:50

Glumica je radi supruga prešla na judaizam pa laserski briše šest tetovaža kako bi jednog dana mogla biti pokopana na židovskom groblju, piše Star

Glumica je zbog ljubavi prema suprugu Willu Kopelmanu već prešla s katoličanstva na judaizam, ali Drew Barrymore tu ne staje.

Sada se zbog njega odlučila podvrgnuti i odstranjenju svih svojih tetovaža, piše magazin Star.

Naime, ako jednog dana želi biti pokopana na židovskom groblju, prema tradiciji njeno tijelo mora biti očišćeno od svih tetovaža.

U narednih par mjeseci laserom će joj ukloniti svih šest tetovaža koje je skupila tijekom svojeg nekada razvratnog u burnog života. Među njima je buket cvijeća kojeg ima tetoviranog na boku, leptir na trbuhu, mjesec, križ koji joj krasi nogu i dva anđela na leđima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije