Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna pjevačica

Domenica Žuvela cijeli život krivo pjevala ovu pjesmu: Iznenadila pratitelje

Foto: Instagram
1/45
18.01.2024.
u 21:50

Pjevačica Domenica Žuvela na društvenoj mreži Instagram i TikTok objavila je zanimljiv video te obožavateljima otkrila koju pjesmu cijeli život krivo pjeva.

Domaća pjevačica 31-godišnja Domenica Žuvela na društvenoj mreži Instagram i TikTok podijelila je video u kojem je otkrila koje pjesme cijeli život krivo pjeva, a njezino je priznanje nasmijalo sve pratitelje.

- Dobro došli u repertoar Pjesme koju cijeli život krivo pjevam, a da nisam znala da ih krivo pjevam - započela je pa otpjevala stihove pjesme Sve za ljubav od Mladena Grdovića i Bepa Matešića. - Sve za ljubav što kriva je žena, čovik i more", zapjevala je pa objasnila: "Uvijek sam se pitala zašto su krivi žena, čovik i more... Triba... Triba! - kazala je atraktivna Korčulanka.

Ako se prisjetimo, krajem prošle godine u prosincu Domenica Žuvela je u razgovoru za Večernji list otkrila kako je blagdane provela s dečkom, odvjetnikom Ivanom Bačićem, također Korčulaninom, a na Adventu joj se pridružila i najbolja prijateljica te kuma Hana Huljić Grašo s kojom je ova atraktivna plavuša uživala u božićnoj čaroliji. 

 

@dome.nica.official

Ma kriva je zena, covik i more. 🤦‍♀️

♬ original sound - domenica

 

VEZANI ČLANCI:

- Bio je i dečko sa mnom, iako nisam javno objavila naše fotografije na Instagramu. Još uvijek nemam potrebu za javnim eksponiranjem svog dečka, privatnog života i svoje najveće sreće. Iako su društvene mreže uzele maha te su postale velik medij, trudim se dijeliti sadržaj onaj koji meni odgovara, a privatan ostavljam privatnim. Naravno, to ne znači da jednog dana neću objaviti i naše zajedničke fotografije, ali sve u svoje vrijeme – priznala nam je Domenica koja je u ljubavnoj romansi više od deset godina s Korčulaninom. Osim Ivana, na kućici njezinih bliskih suradnika pridružila joj se i najbolja prijateljica te vjenčana kuma Hana Huljić Grašo koja je nedavno izdala i novu pjesmu "Moon".

– Lijepo mi je bilo to što sam se uspjela i s Hanom uhvatiti u Zagrebu i otići na adventsku kućicu njezina brata Ivana. To nam je bio prvi put kada smo zajedno otišle na Advent. Podržavam uspješne, poduzetne i ambiciozne ljude kao što su Hana i Ivan. Sretna sam i zbog Hane što vrlo uspješno usklađuje privatni i poslovni život, s obzirom na to da ima malo dijete. Ona je žena koja ima velike ambicije, a nova pjesma koju je objavila samo je uvertira za sljedeće korake u njezinoj glazbenoj karijeri. Upravo oni, koji su toliko talentirani i uspješni time potiču i mene da dajem svoj maksimum i da uvijek budem najbolja verzija sebe. Za Hanu mi je posebno drago to što ne želi biti "mainstream", nego je svoja i ima svoj stil. Sretna sam zbog nje i ima moju najveću podršku – kaže lijepa Domenica koja nam je otkrila i jesu li njih dvije smanjile druženje s obzirom na to da se Hana prošle godine ostvarila u majčinskoj ulozi.

– Na naše prijateljstvo i druženje nije utjecalo to što Hana ima dijete, zapravo se družimo kao i prije. To što ne objavljujem na Instagramu naša druženja i detalje, ne znači da se manje družimo. S ljudima s kojima se zapravo najviše družim, s njima najmanje objavljujem fotografije na društvenim mrežama. Kada dođem s puta, ona i Alba su mi prva stanica kojima se rado dođem javiti. Hanu gledam kao na svoju sestru, a pogotovo sada kad ima svoju kćer Albu - zaključila je pjevačica.

VIDEO: Halid Bešlić žrtva je internetske prevare: 'Laž. Sve slično biti će prijavljeno'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije