Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Radoš Kruškić

U show je ušla sa 113 kg, a izašla s 90. Batinić je javno pohvalila, a ona sada otkriva novosti

Foto: RTL
1/4
18.01.2024.
u 08:30

Od ostalih kandidata, ostala je dobra sa Šteficom Sever i Željkom Matešom, a s Daliborom Kujundžićem redovito i šeće

Ivana Radoš Kruškić bivša je kandidatkinja koja je napustila ''Život na vagi'' iako nije imala najgori rezultat, a gledatelji su je zapamtili po tužnim scenama iz showa, jer je njen izlazak jako pogodio Šteficu koja se rasplakala. Ivana je u show ušla sa 113 kg, a izašla s 90 kilograma, a kaže da je njen suprug oduševljen rezultatom. Njezina transformacija motivirala je i njezina supruga Tihomira, s kojim ima četvero djece, da se pokuša riješiti viška kilograma.

Ivana se i dalje druži s nekim kandidatima, a za RTL je progovorila o nekim novostima. 

- Dobijem pokoji kilogram, pa ih onda skinem. U ovoj su sada fazi krivi blagdani jer smo se malo opustili. Sada se kilogrami skidaju, a ja više-manje kroz cijeli period odražavam kilažu - kazala je Ivana o svojoj kilaži. Od ostalih kandidata, ostala je dobra sa Šteficom Sever Željkom Matešom, a s Daliborom Kujundžićem redovito i šeće.

VEZANI ČLANCI

- Šećemo po dva sata. To je naša rutina, tako se ispričamo, kažemo si sve novosti, probleme koji nas okružuju - rekla je Ivana.

A obavijestila je sve i da stvaraju teretanu u podrumu!

- Trenutačno smo stali s treninzima. U podrumu stvaramo teretanu, imam već nekih stvari i vratiti. Suprug i ja, djeca se također raduju - ispričala je pa dodala kako drži konstantna motivacija da se nikada više ne vrati na staro.

Ivana je ranije u razgovoru za RTL pohvalila suprugov rezultat i otkrila kako se ona i dalje pridržava režima zdrave prehrane i aktivnosti kako bi nastavila gubiti kilograme.   

– Stvarno se pridržavam prehrane. Vani sam super, a ako idemo na neki rođendan, dopustim si nešto više jer znam da ću to izgubiti. Gubim kilograme, malo mi teže ide, ali zadovoljna sam. Što se tiče treninga, najviše trčim i hodam, ali idem i na grupne treninge. Sa mnom su tu muž i kum. Dosta vježbamo zajedno. Muž također gubi kilograme. Čak 17 kilograma izgubio je otkako sam ja izašla – pohvalila je Ivana svog supruga.

Otkrila je i kako je njezin suprug prije nekoliko godina imao namjeru prijaviti se u RTL-ov show "Život na vagi", ali je na kraju odustao. Ivana je htjela napustiti show jer joj je teško pala razdvojenost od djece i supruga pa su joj kolege iz showa odlučili ispuniti želju i dali su joj najviše glasova.

VIDEO Halid Bešlić žrtva je internetske prevare: 'Laž. Sve slično bit će prijavljeno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije