Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odustala zbog ozlijede

Domaća glumica kao balerina: Biste li je prepoznali?

Foto: Instagram
1/6
30.04.2019.
u 10:15

Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je s obožavateljima podijelila fotografiju iz 1987. godine, kada se intenzivno bavila baletom.

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović prisjetila se svojih početaka, kada je kao tinejdžerica plesala balet. Na Instagramu je s obožavateljima podijelila fotografiju iz 1987. godine, kada se intenzivno bavila tim plesom.

Fotka je snimljena na probi za njezinu prvu predstavu. Riječ je o "Giselle", a Bojana je  bila članica baleta HNK Zagreb.

"Ova s osebujnom frizurom u sredini sam ja. Na Internacionalnom danu plesa kao naklon mojoj Emiliji Sorić, Barbari Novković Novak i svim profesionalcima! Njih dvije i dalje prelaze prag boli klasičnog baleta, za ljepotu svake izvedbe, za savršenstvo svakog pokreta! Baš smo bile klinke" napisala je glumica ispod fotografije na kojoj je imala samo 15 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Subotom u 19h 💃 . . . . #saturday #saturdaynight #actress #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

 

Bojana se baletom počela baviti kao osmogodišnjakinja. Klavir i plesnu baletnu školu diplomirala je 1988., a odmah potom je dobila angažman u HNK, gdje je provela tri godine.

Zbog ozljede kuka prilikom izvođenja 'Labuđeg jezera' 1996. odustala je od baleta.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije