Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rade na natalitetu

Dok Jole čeka četvrto, ovi poznati Hrvati već imaju i petero djece!

Foto: pixsell
1/7
08.07.2019.
u 08:00

Najviše iskustva s mijenjanjem pelena imaju bivši nogometaši Igor Štimac i Slaven Bilić, glumac Rade Šerbedžija te glazbenik Marko Perković Thompson.

Gdje čeljad nije bijesna, ni kuća nije tijesna – stara je poslovica koju potvrđuju i naše brojne velike obitelji. Jedna od njih je i obitelj Čagalj u koju se uskoro vraćaju bočice i pelene. Jole i njegova supruga Ana spremaju se za još jednu prinovu u obitelji, a ovog puta nakon tri djevojčice stiže im dječak kojem se najviše raduje pjevač koji uskoro više neće biti jedini muškarac u kući.

– Zaboravio sam kako se mijenjaju pelene jer sam to posljednji put radio prije sedam godina, no spreman sam učiti ispočetka – kaže Čagalj koji je oduvijek maštao o velikoj obitelji. No, nije Jole jedini koji radi na demografskoj obnovi. Da su djeca najveće blago, dokazuju primjeri brojnih domaćih poznatih obitelji među kojima su i one Igora Štimca, Slavena Bilića, Thompsona i Rade Šerbedžije.

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

Bivši nogometaš Igor Štimac ponosan je otac petero djece. S bivšom suprugom Suzanom Žunić Štimac ima dvije kćeri i sina - Miu, Deu i Luku, dok sa sadašnjom partnericom Lanom Bucat ima dvojicu sinova Ivana i Niku.

Plodonosne glazbenike predvodi Thompson koji je u braku sa suprugom Sandrom također dobio petero nasljednika. Thompson ima sinove Petra Šimuna, Antu Mihaela te kćeri Divu Mariju i blizanke Katarinu i Cvitu. Rade Šerbedžija iz dva braka ima ukupno petero djece, a njih četvero pokazalo je umjetničku crtu.

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL

Stopama svojeg oca Rade Šerbedžije krenule su kći Lucija iz prvog te kći Nina iz drugog braka, dok se sin Danilo pronašao u redateljskim vodama. Milica, koju je Šerbedžija dobio u braku s Lenkom Udovički, mlada je kantautorica koja često nastupa sa svojim ocem, dok je Vanja jedina Šerbedžijina kći koja nije zaronila u umjetničke vode, već se pronašla u humanističkim znanostima.

Goran Karan može se pohvaliti četvoricom sinova. U braku s bivšom suprugom Suzanom dobio je Roka, Ivana te blizance Mirana i Ivora. Iako su mu djeca u prvom planu, Karan ih nikada nije medijski eksponirao, a rijetke su prigode u kojima je govorio o svojoj očinskoj ulozi. – Oni su četiri različite osobe i vrijeme koje provodim s njima različito je ispunjeno – otkrio je Karan svojedobno u intervjuu za Dnevni avaz.

Veselo je i u obitelji bivšeg reprezentativca i nogometnog izbornika Slavena Bilića. Bivši vatreni iz prvog braka ima sina Lea i kćer Alani, dok s partnericom Ivanom Đeldum ima tri kćeri. Najmlađa je na svijet stigla prošle godine i to pet dana nakon Bilićevog 50. rođendana.

Foto: Instagram

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

 

 

Komentara 6

RO
RogaBabaroga
09:06 08.07.2019.

da a s kolko razlicitih zena?!?!? Josko sve sa istom

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
09:49 08.07.2019.

Ok. Ali to iz 2 braka nije baš isto kao iz jednog. No, čestitam majkama prije svega!

IL
ilija26
09:41 08.07.2019.

Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije