Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE ZVIJEZDE

Joline kćeri zapjevale s Domenicom

Wedding Day Split
Foto: Vjeko Bilota
1/30
28.01.2019.
u 21:17

Župan Blaženko Boban odazvao se pozivu organizatora dolaskom na modnu reviju te simboličnu prodaju svadbenih torti za Splitsku udrugu Anđeli te je tom prilikom prikupljeno 10.600 Kn, koja skrbi o djeci sa najtežim oblicima  invalidnosti.

Proteklog vikenda u Splitu je održan sajam  "Wedding Day" s humanitarnom modnom revijom u Spaladium Areni za udrugu Anđeli. Pistom su prošetali Ivan Pažanin, Gianna Apostolski, Marina Fernandez, Dora Vukušić, Marija Boban te novinari HRT-a Regina Zubanović i Šime Kovačević, Ines Nosić i Marko Šiklić s Radio Dalmacije, poznati splitski frizer Ivica Šuljak i novinarka Dalmatinskog portala Antonia Klanac. Pažnju na reviji plijenila je poznata splitska glumica, zanosna Marina Fernandez koju već duže nismo vidjeli u medijima ali i dalje oduševljava atraktivnim izgledom.

Prošetala je uz bosonog TV voditelja i novinara HRT Šimu Kovačevića koji je u svom opuštenom stilu prezentirao Galileo odijela. Ipak vrhunac večeri bile su kćeri Joška Čagalja, koje su uz novu Huljićevu uzdanicu Domenicu, oduševile publiku svojim pjevačkim sposobnostima, a posebice ponosnog oca koji je sve pomno pratio iz prvog reda u društvu supruge Ane i  Mia Franić ex Jurilj koja je bia zauzeta organizacijom sajma u vlasništvu njene obitelji te je ipak nismo vidjeli ovaj put u vjenčanici.. 

Župan Blaženko Boban odazvao se pozivu organizatora dolaskom na modnu reviju te simboličnu prodaju svadbenih torti za Splitsku udrugu Anđeli te je tom prilikom prikupljeno 10.600 Kn, koja skrbi o djeci sa najtežim oblicima  invalidnosti.

Veliki interes Splićanke su pokazale za haljine branda Duchess koje se odlikuju bezvremenskom elegancijom, ali i udobnošću  jer se s lakoćom iz dnevne, praktične haljine uz prilagođen nakit i cipele pretvaraju u varijantu za večernji izlazak. Vlasnica brenda Snježana Mehun otkrila nam je kako njene haljine nose brojne poznate Hrvatice - Maja Šuput, Ecija Ivušić, Tončica Čeljuska, Antea Kodžoman i Ana Rucner.Najraskošniji, najveći, najposjećeniji i najglamurozniji 6. Međunarodni sajam vjenčanja u regiji bio je hit destinacija ovog vikenda u Splitu.   

- Sajam je okupio više od 180 izlagača na 6000 metara kvadratnih koji su predstavili novitete i svjetske aktualne trendove iz svijeta vjenčanja i oborio je rekorde posjećenosti, otkrila  je Gordana Franić, direktorica sajma.

Željko Joksimović: Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije