Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postala je trenerica

Danijela iz 'Braka na prvu' imala je više od 100 kg, otkrila je kako je tada izgledala: Bilo mi je odvratno

Foto: RTL
1/6
22.05.2024.
u 18:00

Podsjetimo, tijekom razgovora s Alanom, svojim partnerom iz 'Braka na prvu' progovorila je o svojoj borbi s kilogramima. Alan ju je više puta u showu napao zbog izgleda.

Danijela iz 'Braka na prvu' u emisiji je govorila o svojoj borbi s kilogramima. O tome je razgovarala s Alanom, a na Instagramu je u siječnju potanko objasnila kako se od tinejdžerskih dana borila s viškom kilograma. 
- 'Lako njoj, ona je trenerica'. To sam i ja mislila. Pa sam za trenericu završila. Opet nisam smršavila, započela je Danijela Pupovac svoju objavu iz siječnja. 

- Kao trenerica sam se udebljala sve do 102,5kg. Nije stvar u znanju o treningu. Nije stvar u 'lako njoj'. Saznala sam da stvar u promjeni i postajanju. Postajanju osoba koja to može i kojoj je lako. Gledaš li me sad i misliš da sam oduvijek ovakva i mogu? Postala sam ova koja može. Bilo mi je odvratno prije promjene. Namučila sam se silno, izgubila sam se bezbroj puta, debljala se i mršavjela, kretala i odustajala, bilo je us*ano, mučno, prebolno, odvratno.Takav je to put - dodala je Danijela.
Kandidatkinja showa 'Brak na prvu' podijelila je i neke fotografije iz svoje mladosti uz koje je dodala opise. 

 

- Srednja škola, slušao se rock i gangsta rap. Iznutra sam se osjećala mršavo, mrzila sam što izvana izgledam ovako -  opis je koji stoji uz prvu fotografiju. Naglasila je i da je voljela modu, no nije mogla pronaći ništa moderno u svojoj veličini.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, tijekom razgovora s Alanom, svojim partnerom iz 'Braka na prvu' progovorila je o svojoj borbi s kilogramima. Alan ju je više puta u showu napao zbog izgleda. 

FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

 - Zašto to radiš? Ti si u fitness programu i tome svemu, zašto imaš toliko celulita da ne stane u šleper s prikolicom. Zašto? Ne razumijem. Kako se možeš tako razgovarati i zašto me blatiš tu na televiziji? Zbog čega?! Ako si ljuta, odi van iz eksperimenta. Nemoj biti takva! Nemoj biti pokvarena! Jako si pokvarena! - rekao joj je tijekom jedne svađe. 

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije