Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FESTIVAL

CMC200 i ove godine u Slavonski Brod dovodi najpoznatija imena pop-rock scene!

Cmc200
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/4
04.07.2017.
u 16:19

Barokna pogranična tvrđava, ujedno i spomenik nulte kategorije, 25. i 26. kolovoza pretvorit će se u veliku koncertnu pozornicu, na kojoj će izvođači u revijalnom, festivalskom dijelu predstaviti nove glazbene uratke.

Slavonski Brod i ove je godine domaćin festival Slavonija Fest CMC 200, koji je svoje premijerno izdanje u gradu na Savi imao prošle godine.

Barokna pogranična tvrđava, ujedno i spomenik nulte kategorije, 25. i 26. kolovoza pretvorit će se u veliku koncertnu pozornicu, na kojoj će izvođači u revijalnom, festivalskom dijelu predstaviti nove glazbene uratke.

Dosad su svoje nastupe na glavnoj pozornici 26. kolovoza potvrdili Jurica Pađen & Aerodrom, Teška industrija, Bang Bang, Flyer, Markiz, Fluentes i Nola, a imena preostalih izvođača bit će objavljena do kraja srpnja.

- Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, nastavlja se i ove godine izborom koncrtnih hedalinera - Opće Opasnosti i legendarnog Jure Stublića i grupe Film - kazao je direktor CMC-ja Mario Kovač te dodao da su osigurali vrhunsku produkciju, te da svi izvođači nastupaju uživo. Na press konferenciji su u ime organizatora govorili i igor Polak, te Biljana Lončarić, direktorica Turističke zajednice Slavonski Brod.

U skklopu festivala ponovno će se održati i Rock maraton, manifestacija koja je prvo izdanje imala 1988. godine, a headlineri su Aerodrom. Ulaz na sve koncerte festivala je slobodan.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije