Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV CVJETA

Cher novom fotografijom potaknula glasine da se zaručila za 40 godina mlađeg partnera

Cher i Alexander Ewards
Foto: Profimedia
1/4
26.12.2022.
u 23:00

Jedna od rijetkih umjetnica koja se može pohvaliti osvojenim Oscarom i Grammyjem je potvrdila je svoju romansu s glazbenim direktorom Alexanderom Edwardsom u studenom, objavivši na Twitteru njegovu sliku popraćenu emotikonom crvenog srca. Sada je, pišu američki mediji, izgeda otišla korak dalje jer je objavila fotografiju Alexandera koji drži dijamantni prsten

Pjevačica i glumica Cher (76) je potaknula nagađanja da se zaručila za svog 36-godišnjeg dečka Alexandera Edwardsa nakon što je objavila sliku dijamantnog prstena.

Jedna od rijetkih umjetnica koja se može pohvaliti osvojenim Oscarom i Grammyjem je potvrdila je svoju romansu s glazbenim direktorom Alexanderom Edwardsom u studenom, objavivši na Twitteru njegovu sliku popraćenu emotikonom crvenog srca. Sada je, pišu američki mediji, izgeda otišla korak dalje jer je objavila fotografiju Alexandera koji drži dijamantni prsten. 

 

- Ne postoje riječi, Alexander, napisala je Cher pokraj fotografije. 

Dok su čestitke pljuštale, nekima od njezinih obožavatelja nije bilo sasvim jasno značenje fotografije.

Cher je opovrgla sve ove glasine i rekla: "Ovo sam objavila jer su njegovi nokti tako cool." Aleksandrovi nokti mogu se vidjeti obojeni crno sa zelenim plamenom. Par je počeo izlaziti u studenom. Nakon objave njihove veze obožavatelji su se počeli šaliti na njihovu dobnu razliku, no Cher je tada izjavila kako "Ljubav ne poznaje matematiku". Nakon toga objavila je još jedan tweet,  u kojem je napisala kako ne brani svoju ljubav, te da će 'mrzitelji mrziti', no da to nije bitno. Naglasila je da su sretni i da nikoga ne gnjave.

Glazbenica je također priznala da su se upoznali na Tjednu mode u Parizu koji se održavao u listopadu, te da ga je već upoznala sa svojom obitelji. 

Cher je prethodno bila u braku s pokojnim Sonnyjem Bonom i Greggom Allmanom, s kojima ima sinove Chaza, odnosno Elijaha. Što se tiče Alexandera, on je tri godine bio u vezi s glumicom i manekenkom Amber Rose. 

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije