Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi par

Dominik Livaković podijelio fotku iz doma koji dijeli sa suprugom Helenom, ona otkrila što su radili

Dominik Livaković i Helena Matić
Foto: Instagram
1/13
26.12.2022.
u 10:00

Fotografija ne bi bila potpuna da s njima nije i njihov pas Cruz kojeg oboje obožavaju. Fotka je brzo skupila preko 144 tisuća lajkova, a prizore iz doma na svom Storyju objavila je i Helena.

Brončani vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Dominik Livaković na Instagramu je podijelio fotografiju na kojoj se vidi božićna atmosfera u njegovom domu. Na fotografiji je sa suprugom Helenom, a iza njih se vidi i božićna jelka. Fotografija ne bi bila potpuna da s njima nije i njihov pas Cruz kojeg oboje obožavaju.

 

Fotka je brzo skupila preko 144 tisuća lajkova, a prizore iz doma na svom Storyju objavila je i Helena. 

Za ovaj važan datum Dominikova supruga je odabrala elegantnu crnu haljinu i štikle, dok je on bio odjeven ležernije, te je pozirao u majici na kojoj je motiv vuka, tamnim trapericama i tenisicama. 

Foto: Instagram

Helena je isto tako otkrila da su na Božić gledali film 'Sam u kući'

Foto: Instagram

Oboje su pratiteljima poželjeli sretan Božić. 

Podsjetimo, par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a njihova ljubavna priča započela je prijateljstvom. Kliknuli su odmah, no nije to bila "ljubav na prvi pogled", a prvi korak napravio je Dominik. Samozatajni su, a atraktivnu brinetu Dominik je očarao duhovitošću pogotovo zato što "na prvu" ne govori puno. Dodajmo da je atraktivna brineta  pažnju javnosti prvi put privukla tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je 'zaradila' i nadimak hrvatska Meghan Markle.

VIDEO Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton, a ovo je razlog za taj potez

Komentara 18

Avatar Marko
Marko
11:05 26.12.2022.

Radili su djecu.Poslije mu je ona bacala loptu a on hvatao.Za ručak njena mama donjela sarmu,jer ova ne zna kuhati...

OP
Oprtalj
16:38 26.12.2022.

Lipi su oboje. Ona posebno. Uživajte još neko razumno vrime, a onda - dica. Barem troje. Kao Modrićevi. Bog vas blagoslovio.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:21 26.12.2022.

Dobar golman ali kad daje izjave djeluje najblaže rečeno mutavo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije