Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati par u izlasku

Marko i Iris Livaja viđeni u splitskom klubu: Pjevali si, šaputali i grlili se

Foto: Instagram screenshot
1/12
26.12.2022.
u 09:18

Marko i Iris Livaja našli su vremena za kratki odmor za blagdane pa su odlučili božićnu večer provesti u noćnom izlasku

Splitski nogometaš i hrvatski reprezentativac Marko Livaja (29) tek se nedavno vratio iz Katara nakon što je tamo igrao svoje prvo Svjetsko prvenstvo za reprezentaciju, a nakon velikog dočeka u Zagrebu, njegov grad dočekao ga je zajedno sa suprugom Iris (43) i njihovo dvoje djece Elizabet i Lorenzo. Nakon posla, za blagdane su se uspjeli malo i odmoriti, a Iris je pratiteljima pokazala kako su se supružnici zabavljali na Božić u jednom splitskom klubu.

Video na kojemu su se grlili, pjevali i šaputali si, podijelila je Iris nakon što je to prvo objavila jedna prijateljica. Iris je za božićni izlazak odjenula crne hlače i crni top, a Marko se pak odlučio za bijelu majicu kratkih rukava i crne hlače.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Livaja je u hrvatskom dresu u Kataru imao četiri nastupa na kojima je postigao jedan zgoditak, ali i promašio kazneni udarac u raspucavanju za četvrtfinale. 

Iris nikada nije skrivala koliko je ponosna na svog partnera pa tako ni nakon ovog nastupa. - Moj ponos, moj tigar, moj lav. Srce mi je kao najveća planina, bravo momci - poručila je Iris nakon što je Marko zabio prvi gol na prvenstvu u utakmici s Kanadom. Marko je gol postigao u 44. minuti, a nakon utakmice je otkrio da ga je posvetio svom pokojnom ocu.

VIDEO>>Kate Beckinsale oduševljena dočekom vatrenih: 'Bilo je nevjerojatno, Zagrebe osvojio si moje srce'

Ključne riječi

Komentara 7

T2
Tomo_20
12:06 26.12.2022.

Pucao penal bez volje a u us… hajduku skace kao konj majko mila

T2
Tomo_20
12:07 26.12.2022.

Nadam se da je zavrsio u repki takvog napadaca koj seta terenom ne trebamo!!!!

BO
Bojnik
10:08 26.12.2022.

Taj nikad nije smio vidjeti repku. Šta ćeš kad imamo sve samo ne napadača svjetske klase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije