Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"The Woman In Me"

Britney Spears potvrdila objavu memoara: 'Bit će to moja priča pod mojim uvjetima. Napokon!'

Britney Spears
Foto: Instagram
1/8
13.07.2023.
u 21:14

Prema izdavačkoj kući, knjiga će biti "hrabra i zapanjujuće ganutljiva priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi", a bavit će se i borbom Spears da okonča skrbništvo njenog oca nad njom

Američka pjevačica Britney Spears (41) potvrdila je da će objaviti memoare, rekavši da će knjiga biti "pod njenim uvjetima", piše u četvrtak njemačka agencija DPA. Knjigu naslova "The Woman In Me" (Žena u meni) objelodanit će izdavačka kuća Gallery Books u listopadu ove godine.

Pjevačica je u videu na društvenoj mreži Instagram u utorak napisala: "Stiže, moja priča, pod mojim uvjetima, napokon. Jeste li spremni?" Prema izdavačkoj kući, knjiga će biti "hrabra i zapanjujuće ganutljiva priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi", a bavit će se i borbom Spears da okonča skrbništvo njenog oca nad njom.

Kompleksni pravni dogovor, koji je započeo 2008., omogućio je 41-godišnjem ocu pjevačice Jamieju Spearsu da upravlja njenom slobodom i financijama. Takva se vrsta skrbništva u pravilu koristi za veoma bolesne ili stare ljude, a okončao ga je sudac u Los Angelesu nakon 13 godina u studenom 2021.

VEZANI ČLANCI: 

Jennifer Bergstrom, potpredsjednica i izdavačica u tvrtki Gallery Books, rekla je: "Britneyjino uvjerljivo svjedočanstvo na sudu je zapanjilo svijet, promijenilo zakone i pokazalo njenu nadahnjujuću snagu i hrabrost".

"Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan učinak i da će biti izdavački događaj godine. Ne bismo mogli biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podijeli svoju priču", dodala je. Objavljeno je da je ugovor s izdavačkom kućom vrijedan i do 15 milijuna dolara. Knjiga "The Woman In Me" će biti objavljena 24. listopada.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je prvo odbio Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije