Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne miruje

Britanska pjevačica nakon razvoda: 'Sljedeći dečko mora biti Amerikanac'

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/5
16.04.2019.
u 08:00

Adele želi novog partnera jer se ne želi 'valjati' u rastavi sa Simonom. Ne trati vrijeme i prijateljima je poručila da paze na njezine buduće nove romanse i ne odaju previše medijima, prenosi The Sun.

Dobitnica deset Grammy nagrada Adele (30) odnedavno je ponovno solo. Naime, nakon tri godine braka sa Simonom Koneckim (45), par se odlučio za razvod. Ona nije odlučila patiti već je spremna upoznavati nove muškarce, saznaje The Sun.

- Ponovno je uzbuđena što razgovara s muškarcima. Ona je u velikoj mjeri u fazi udvaranja - rekao je izvor za spomenuti medij. Isti dodaje kako je privlačna mnogim muškarcima te da prihvaća da je sa Simonom zauvijek gotovo i da nema povratka. Trenutno provodi dosta vremena u Los Angelesu, a strani mediji pišu kako tamo snima novi album, a nagađa se da je najvjerojatnije o slomu trogodišnjeg braka. Simon ostaje u Velikoj Britaniji.

Pjevačica je izrazila zanimanje za Amerikance te je prošlog mjeseca viđena u izlasku s prijateljicom glumicom Jennifer Lawrence (28) u njujorškom klubu. Međutim, ona i dalje tvrdi da ne želi žuriti i prebrzo ući u nešto previše ozbiljno. Zamolila je prijatelje da paze na njezine nove ljubavne odnose i ne odaju previše medijima.

Najsvježiji dokumenti pokazuju da je Adele u veljači prodala kuću u Velikoj Britaniji u vrijednosti od oko 25.750.000 kuna, ali uz tu nekretninu broji i vilu u Beverly HIllsu od cca 60.000.000 kuna te kuću u Kensigntonu u centru Londona slične vrijednosti, kao i stan u jugozapadnom Londonu u vrijednosti oko 13.000.000 kuna.

Pogledajte koji showbizz brakovi su se najbrže raspali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije