Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a s kim nije

Brigitte Nielsen: Schwarzenegger je i sa mnom varao Mariju

brigitte
Foto: pixsell
1/4
03.06.2011.
u 10:08

Danska glumica bila je s Arnoldom u strastvenoj vezi 1985. tijekom snimanja filma "Red Sonja". On je već tada bio pred vjenčanjem s Marijom Shriver

Zasigurno ima još kućnih pomoćnica i glumica s kojima je Arnold Schwarzenegger imao izvanbračne izlete, no o tome mudro šute. Ipak, Brigitte Nielsen, danska glumica bez dlake na jeziku, otvoreno je progovorila o svojoj strastvenoj ljubavnoj vezi sa zvijezdom "Terminatora", koja se dogodila prije 26 godina. Arnie je tada bio u ozbiljnoj vezi s Marijom Shriver, sljedeće godine su se vjenčali, no to ga nije spriječilo da na snimanju filma "Red Sonja" započne aferu s vrlo zgodnom danskom glumicom koja je tada imala 22 godine.

- Sve smo željeli isprobati, nismo se suzdržavali. Nije bilo obećanja, zabrana, bila je to jedna od najboljih faza u mom životu, kaže Nielsen i dodaje da joj Arnold nikad nije pričao o svojoj vezi s Marijom.

- Način na koji smo živjeli me uvjerio da sam mu jedina. No, nije bilo tako. Nikad mi nije spomenuo da će se oženiti Marijom i da je njihova veza vrlo ozbiljna. Da jest, brzo bih izašla iz tog trokuta, zaključuje Brigitte.

Komentara 3

Avatar jebb
jebb
12:07 03.06.2011.

\"Schwarzenegger je i sa mnom varao Mariju\"…, i armija drugih, znanih i neznanih, koji su varali svoje zene i djevojke sa cednom Brigitte… Ponekad mi se cini da sam ja jedini koji nije, i nije mi zao.

B6
Booyaka 619
14:40 03.06.2011.

Ma tamo trpa tko kome i kada stigne... use, nase i podase... najjača životna folozofija

OB
-obrisani-
19:49 03.06.2011.

Red Sonja je toliko glup i bezvrijadan film da je to nezamislivo ...a Arnija su pripremali za buduceg predsjednika EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije