Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Obregon

Bivša Šukerova djevojka o navodnoj aferi s Beckhamom: 'Skinuli smo se, ali nije bilo seksa'

FILE PHOTO: Obregon poses during a photocall after her arrival at the second Premios Platino Ibero-American Film Awards in Marbella
Foto: JON NAZCA/REUTERS
1/7
30.03.2023.
u 17:00

Ana Obregon izjavila je kako je s Beckhamom, bivšim nogometašem Real Madrida, svojedobno spavala u istom krevetu, ali nikakve afere nije bilo. Prema njezinim riječima do njihovog susreta došlo je u hotelu u kojem su oboje odsjeli, a tijekom intervjua na španjolskoj televiziji rekla je i da su bili u donjem rublju te da su zaspali.

Španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon nedavno je postala je majka u 69. godini života. Bivšoj djevojci Davora Šukera surogat majka u Miamiju je rodila kćer koja se također zove Ana, a osim majčinstva ovih dana medijske stupce puni i zbog afere koju je navodno imala s Davidom Beckhamom (47) nakon što je prekinula sa Šukerom s kojim je bila tri godine. 

Prema pisanju Daily Maila Obregon je izjavila kako je s Beckhamom, bivšim nogometašem Real Madrida, svojedobno spavala u istom krevetu, ali nikakve afere nije bilo. Prema njezinim riječima do njihovog susreta došlo je u hotelu u kojem su oboje odsjeli, a tijekom intervjua na španjolskoj televiziji rekla je i da su bili u donjem rublju te da su zaspali. 

- Nije bilo seksualnih odnosa, ali smo spavali zajedno. To je istina - rekla je Ana pred milijunskim auditorijem. - Mislite sigurno da sam luda što nisam spavala s njim? Svaka žena koja bi se našla u toj situaciji bi to napravila, ali kunem vam se nisam to napravila. Ne znam kako sam izdržala, ali jesam - dodala je glumica i voditeljica. Poslije ju je Beckhamova supruga Victoria (48) navodno napala kada su se susrele u teretani. Victoria je tada bila u pratnji dva tjelohranitelja i poručila je Ani da Davida ostavi na miru.

Inače, ljubavni život bivšeg čelnika HNS-a i nekadašnjeg Vatrenog Davora Šukera (55) oduvijek je bio zanimljiv javnosti. Šuker je ljubio brojne poznate ljepotice, a svojedobno je bio i u vezi sa španjolskom glumicom i TV voditeljicom Anom Obregon koja je mnoge zaintrigirala jednom od posljednjih objava na društvenim mrežama. Naime, Ana je na svom Instagramu najavila da će snimiti seriju o svojem životu u suradnji s produkcijskom kućom Grupo Ganga. Jednom prilikom otkrila je i kako je izgledao trenutak kad ju je Šuker zaprosio. 

- Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primijetila, krenula sam popiti vino, a prsten mi se zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati - poručila je Obregon u jednom od intervjua. Njihovu ljubav opisivali su kao romantičnu i vrlo strastvenu, a prekinuli su nakon što je Šuker počeo igrati u Engleskoj. Ipak, ostali su u dobrim odnosima, a Obregon je preko Instagrama čestitala Šukeru i jedan od rođendana.

Ana Obregon danas je aktivna na Instagramu gdje je prati milijun ljudi. Svoje pratitelje često počasti fotografijama na kojima se može vidjeti da i u umirovljeničkim godinama izgleda fenomenalno. Koliko dobro izgleda dovoljno govori podatak da se i sa 62 godine fotografirala za španjolsko izdanje Playboya, a prije desetak godina bila je u vezi i s dvadeset godina mlađim, talijanskim modelom, Costantinom Vitaglianom. Ana Obregon još je uvijek zvijezda u Španjolskoj pa tamošnji mediji redovito pišu o njoj, a sudjelovala je u španjolskom izdanju MasterChefa za slavne osobe.

VIDEO Ipak idemo u finale? Letu 3 rastu šanse na kladionicama za Euroviziju 

Komentara 6

Avatar Svračak
Svračak
20:14 30.03.2023.

Za deset godina ako bude živa pitati će to dijete čije je i gdje su mu mama i tata.

DR
drAma
11:25 31.03.2023.

Postala majka u 69? Možda je trebala usvojiti dijete koje ima 50 godina.

AM
Axis Mundi
03:50 31.03.2023.

Lanjski snijeg, ne znam zašto je važno sad pisati o Ani, a godinama je nitko nigdje nije spominjao. Osim toga, kad je bila sa Šukerom, imala je 43 godine, nikako nije bila djevojka, već odrasla, zrela žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije