Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI KUHATI

Bivša saborska zastupnica otkrila kako je smršavjela 24 kilograma: 'Nisam se mogla ni sagnuti da zavežem cipele'

Split: Saborska  zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
14.02.2022.
u 20:15

- Kad sam tek krenula s tjelovježbom, morala sam angažirati osobnog trenera. Toliko sam bila u lošoj formi. Išla sam korak po korak, dok moj trener Toni nije rekao da sam spremna pratiti grupu. Sada uglavnom radim 'marince' koji se sastoje od nekoliko iznimno teških elemenata, a vrlo uspješno sagorijevaju masnoće - otkrila je Ivana Ninčević Lesandrić

Solinjanka Ivana Ninčević Lesandrić (38) prije dvije godine otišla je u saborsku mirovinu, nakon što je u prošlom sazivu Sabora bila zastupnica MOST-a. Nakon toga posvetila se privatnom poduzetništvu, ali i odgoju kćeri Perine, koju je rodila u jesen 2019. godine. Ivana je u 2022. ušla 24 kilograma lakša, a kako je kazala u razgovoru za Gloriju, najdeblja je bila šest mjeseci nakon rođenja Perine, kada se nije mogla sagnuti da zaveže cipele. 

- Nisam tip od dijeta jer smatram da je svaki organizam drugačiji. Meni su slabost slastice, osobito čokolada i krafne. Problem je i to što volim kuhati, no otkako umjesto rafiniranog ulja koristim domaće maslinovo ili mast, osjećam veliku promjenu na bolje. U našem se domu i inače poštuje samo lagana mediteranska kuhinja, a otkako sam odlučila skinuti kilograme, za doručak jedem samo voće - kazala je Ivana, koja je tri puta tjedno u teretani, a čim zatopli planira početi trčati u park šumi Marjan. Boravak u prirodi voli i njezina Perina, koja je mami dodatni poticaj u ovoj borbi, jer silno želi bracu ili seku.

- Kad sam tek krenula s tjelovježbom, morala sam angažirati osobnog trenera. Toliko sam bila u lošoj formi. Išla sam korak po korak, dok moj trener Toni nije rekao da sam spremna pratiti grupu. Sada uglavnom radim 'marince' koji se sastoje od nekoliko iznimno teških elemenata, a vrlo uspješno sagorijevaju masnoće - otkrila je Ivana.

Podsjetimo, Ninčević Lesandrić je 2018. godine u Saboru progovorila o teškim uvjetima u hrvatskim bolnicama. Rekla je kako je  završila na Hitnoj pomoći zbog spontanog pobačaja u trećem mjesecu trudnoće. U bolnicu je kaže otišla s punim povjerenjem, kao i svaki građanin, a dočekali su je uvjeti 'na razini 15. stoljeća'. Dodala je kako je 'uvjerena da je tad bilo bolje'. 

- Ja sam imala spontani pobačaj. Svezali su mi ruke i noge i započeli proces kiretaže na živo. Strugali su mi maternicu bez anestezije. To je bilo mojih 30 najmučnijih minuta u mom životu. Mogla bih vam svaku sekundu prepričati jer je trajala kao vječnost. To je 30 minuta ponižavanja svake žene od tisuća žena koje su potpisale peticiju. Mislite da ženi nije dovoljna činjenica što je izgubila dijete i emocionalni stres koji prolazi nego nas još moraju na Hitnoj dodatno fizički iskasapiti i uništiti. Moje pitanje je jednostavno, namjeravate li ovo promijeniti i kada jer ne želim da ovo više prođe niti jedna žena - rekla je tada Ninčević Lesandrić. 

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine 

 

 

Komentara 5

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
20:39 14.02.2022.

Bivša saborska zastupnica otkrila kako je smršavjela 24 kilograma: 'Nisam se mogla ni sagnuti da zavežem cipele, podignem salamu, uzmem špek i maznem lepinju za dirucak'

RS
rasta sev
13:56 16.02.2022.

38 godina s (Mostom) mandat u H.saboru i sada u saborskoj mirovini, koja smo to mi sprdačina od države, koliko će ova parazitirati na proračunu i za koje zasluge-udebljala se za vrijeme zastupanja svojih birača.

JM
juretic.milan
21:40 14.02.2022.

Cirkus od babe. Taman se uklopila u cirkus od stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije