Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila je

Bivša djevojka otkrila zašto je ostavila bolesnog Phila Collinsa: 'Zašto bih to trpjela?'

Foto: profimedia
1/8
09.04.2021.
u 09:28

Orianne, koja je sad u braku s 31-godišnjim poduzetnikom Thomasom Batesom, odlučila je progovoriti o svemu u jednom intervjuu.  Kazala je kako se osjećala zatočeno te da je za nju njihov 30 milijuna vrijedan dom bio kao luksuzni zlatni kavez.

Nakon što je završila drama s prekidom legendarnog Phila Collinsa (70), čija djevojka, koja mu je ujedno i bivša supruga, Orianne Cevey (47) nije htjela izaći iz njihove 30 milijuna dolara vrijedne vile u Malibuu, dugo se nisu za medije oglašavali o tome što se stvarno dogodilo.

Orianne, koja je sad u braku s 31-godišnjim poduzetnikom Thomasom Batesom, odlučila je progovoriti o svemu u jednom intervjuu. 
Kazala je kako se osjećala zatočeno te da je za nju njihov 30 milijuna vrijedan dom bio kao luksuzni zlatni kavez. Otkrila je kako se osjećala usamljeno i da je bila užasno nesretna. 

– Bila sam zatočena. Kada je netko depresivan, teško je takvoj osobi pomoći. Bez obzira na to koliko je volite, zašto biste to trpjeli? Nakon toliko godina bilo mi je dosta. Phil se nije brinuo o sebi – rekla je. 

– Osjećaš se usamljeno i nemaš s kime razgovarati. Bila sam užasno tužna i nesretna. 

Dodala je da je živjela okružena luksuzom, ali da se nije osjećala voljeno. 

– Imaš prekrasan pogled iz te kuće, ali to je sve što imaš – nastavila je Orianne. 

Podsjetimo, legendarni glazbenik Phil Collins odmarao se u svom 30 milijuna dolara vrijednom domu u Miamiju kada je primio poruku od svoje djevojke, koja mu je ujedno i bivša žena, Orianne Cevey. Napisala je da je upoznala nekog drugog. Naime, ona i Phil već su bili u braku od 1999. pa su se rastali 2008., no odlučili su ljubavi dati novu šansu 2015. Oboje su u isto vrijeme bili kod kuće, no kako tvrdi izvor za strane medije, Cevey mu to nije mogla reći licem u lice. 

– Želim pronaći sreću s nekim drugim, upoznao si ga, ime mu je Thomas – napisala mu je. Orianne je Philu odlučila sve priznati tek nakon što su nju i njezinog ljubavnika Thomasa Batesa uhvatili sinovi koje je dobila u braku s glazbenikom, Nic koji ima 19 godina i Matthew koji ima 16

– Mama, moraš ovo reći tati ili ćemo mu mi reći – upozorili su je sinovi. Orianne je bila šokirana zbog svega, tvrdi izvor blizak obitelji. No tek ono što je uslijedilo bio je razlog da njihova veza ponovno puni stupce medija. Cevey je navodno branila Philu pristup njihovoj kući, iznajmivši oružanu stražu.  Phil inače ima neuroloških problema zbog kojih mora piti lijekove te mu se često događaju padovi na pozornici. Isto tako imao je problema s ovisnosti o alkoholu.  

Nije vjerovao da mu se ovako nešto može dogoditi, te je bio siguran da je njihova veza nakon svih uspona i padova dovoljno jaka.  Cevey je već od prvog razvoda dobila oko 50 milijuna dolara, no sada je angažirala odvjetnike kako bi dobila još veći iznos. U sudskim dokumentima stoji da nije mogla  izdržati u vezi s čovjekom koji se ne pere i smrdi te da zbog toga nisu mogli imati spolne odnose. Collinsovi odvjetnici nisu htjeli komentirati te navode za medije već su joj samo poslali upozorenje da više ne može živjeti u njegovoj kući, voziti njegove aute ni koristiti njegove kreditne kartice.  

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 24

NE
nebitnoime
09:45 09.04.2021.

Uzela lovu 23 godine starijem mužu i sada uživa sa 16 godina mlađim ljubavnikom. Sve jasno

Avatar Stylist1
Stylist1
10:05 09.04.2021.

U prvom razvodu uzela Philu $ 50 miljuna pa sad mozda jos neki $ 30+ nevidjen pravni kriminal ! Pa zar se Phil Collins nemoze tretirat kao "vulnerable" osoba psihicke i fizicke invalidnosti ? da se to radi nekoj zenini svijet bi poludeo

AU
austrougarskigeneral
10:18 09.04.2021.

više voli pare nego muskarce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije